Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar branitelja

Matić o Glogoškom: Nikoga nećemo izbacivati iz kuće u Zaprešiću

Predrag Matić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
06.04.2015.
u 18:26

Glavašević se osvrnuo na tvrdnje Đure Glogoškog koji je kazao kako se neće iseliti iz kuće u državnom vlasništvu u Zaprešiću

- Nikoga nećemo izbacivati iz kuće u Zaprešiću - kazao je za 24 sata ministar branitelja Predrag Matić.

I Bojan Glavašević, pomoćnik ministra branitelja danas se na svom Twitter profilu osvrnuo na tvrdnje Đure Glogoškog koji je kazao kako se neće iseliti iz kuće u državnom vlasništvu u Zaprešiću.

 - Glogoški nije nasilno deložiran iz šatora, pa neće biti ni iz kuće. Koliko god se neki nadali predstavi,neće je biti, napisao je Glavašević.

Podsjetimo, Đuro Glogoški, predsjednik Udruge 100-postotnih ratnih vojnih invalida I. skupine komentirao je odluku ministra branitelja Predraga Matića po kojoj se do 7. travnja mora iseliti iz kuće u Zaprešiću, rekavši – Neće to ići samo tako. Čekat ćemo da nas deložiraju.

"Matić boluje od PTSP-a pa ne možemo ozbiljno shvatiti njegov dopis"

Đuro Glogoški je danas ponovio za televiziju N1 da se neće iseliti iz kuće u Zaprešiću bez obzira na rok za izlazak. Iako trenutno nije u kući u Zaprešiću, nego u Osijeku, najavio je da će se vratiti te ne planira iseliti iako Matić želi drugačije. - Ne možemo ozbiljno shvatiti dopis koji je poslao dotični gospodin s obzirom da znamo da boluje od PTSP-a, nekad malo više nekad malo manje - rekao je Glogoški o ministru Matiću.

- Predsjednik Vlade ne želi razgovarati s nama pa onda ne vidimo ni jednu osobu s kojom bi mogli razgovarati vezano uz situaciju koja se odnosi na ratne vojne invalide I. skupine i kuću u Zaprešiću - dodao je Glogoški i poručio da u kući "ostaju do daljnjega".

Ministar branitelja poslao je naime Glogoškom dokument kojim raskida sporazum potpisan s njegovom udrugom u kolovozu 2007. godine. Sporazum se raskida jer se kuća u Zaprešiću, namijenjena za privremeni smještaj branitelja kada su na liječenju u Zagrebu, nije koristila u skladu s potpisanim sporazumom. Riječ je o kući koju je za vrijeme prosvjeda u Savskoj koristio Đuro Glogoški.

>> Glogoški: Ne izlazimo, neka nas deložiraju!

>> Matić zamolio Glogoškog da do utorka članovi Udruge iziđu iz kuće u Zaprešiću

Treba li Glogoški izaći iz kuće u Zaprešiću?

Komentara 362

AN
anticenzura
16:26 06.04.2015.

Ne prkosi taj uhljeb Maticu, ne placa Matic komunalije nego narod. Samo je za grijanje nabio 1000 eura u 3 mjeseca, a gdje je sve ostalo. Pa sta ovaj misli da ce ga narod uzdrzavati pored 3'500 eura mirovine sto mu vec daje, pored stana sto mi je dala drzava sto gradjani otplacuju, pored limuzine i sveg komoditeta i privilegija sto ima. I pored udruge mu sto iz dzepa gradjana sisa pare za financiranje iz budzeta. Oprostite zar tolika bahatost, i ne postivanje drzave i naroda nije ratno profiterstvo? Kako jednu takvu osobu mozemo nazvati, kojim imenom?

DU
Deleted user
16:19 06.04.2015.

Pratim ovo već duže vrijeme. Na početku su ovdje komentari prevladavali u korist „šatoraša“. Moram reči da se situacija totalno izmijenila. Većini građana puna je banana ovih kojima nikad nije dosta. Samo je pitanje dana kada će i vodstvo HDZa to uvidjeti (ako već i nisu), jer Đuro im svojim ispadima (25 000 Kn, Zaprešić,…) nanosi više štete nego koristi za sljedeće izbore…

AT
Atlantis1
16:14 06.04.2015.

Povijest se ponavlja. SDP [ Racanova vlada] se nije usudila isporuciti generale u Haag, jer bi onda Rvatine priredili dogadjanje naroda i ulicnim metodama srusili vladu Pa je onda HDZ [ Snader] lijepo locirao Gotovinu i express u Haag. Rvatine su tak pametni da to nisu ni primjetili. Sad se SDP ne usudjuje ocistiti satorase, pa ce to napraviti Karamarko. Doci ce mig iz Berlina i Bruxellesa [ ono, kod nas u EU rulja ne vlada, i izvolite to rijesiti, inace nema EU fondova], Glogoske ce biti doma dan dva poslije te "sugestije", a Rvatine ne ce ni primjetit sto se dogodilo. Karamarko ce odrzati vatreni govor protiv cirilice, pa ce satorasi biti utjeesni, pa ce onda za mjesec dva i cilrilica biti uvedena. Ha, ha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije