Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast, majstore

Ronaldo opet izjavama oduševio svijet: 'Ne mogu ga gledati u suzama'

Luka Modrić i Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/22
30.06.2016.
u 09:15

Pred Portugalom je danas četvrtfinale Europskog prvenstva, a protivnik će mu biti Poljska.

Lionel Messi posljednjih dana proživljava teške trenutke. U finalu Copa Americe njegova Argentina još je jednom izgubila od Čilea, a argentinskom čarobnjaku to je četvrti finale s Argentinom u kojem je poražen. Uz to, promašio je jedanaesterac u raspucavanju i postao tragičar, a nakon toga odlučio se povući iz reprezentacije. Ta je odluka izazvala podijeljene reakcije, dok ga neki mole da se vrati, drugi ga vrijeđaju. Stoga je Cristiano Ronaldo, Leov veliki sportski rival, stao u njegovu obranu.

– Messi je donio tešku odluku, ali ljudi moraju shvatiti da je ta odluka samo njegova i moraju ju prihvatiti. Činjenica je da Leo nije naviknut na poraze, nije naviknut biti drugi i to ga je vjerojatno natjeralo da donese takvu odluku jer je razočaran – kazao je Ronaldo pa dodao:

– Ako promašite jedanaesterac, to ne znači da ste odmah loš igrač. Bilo mi je jako teško gledati Messija u suzama. Nadam se da će se na kraju vratiti jer je potreban svojoj momčadi, svojoj zemlji i suigračima – kazao je Portugalac te tako još jednom oduševio svijet svojim izjavama.

Prije nekoliko dana biranim je riječima govorio i o našem Luki Modriću, suigraču iz Reala. Upravo zbog njega nije slavio pobjedu nad Hrvatskom jer nije mogao gledati Luku u suzama...

Inače, pred Portugalom je danas četvrtfinale Europskog prvenstva, a protivnik će mu biti Poljska.

Komentara 9

PE
Pemzla
09:34 30.06.2016.

Ha,ha, kako se na brzinu mijenja naslov i tekst, a meni minusi za ukazanu grešku koja evidentno nije bila slučajna.

PE
Pemzla
09:28 30.06.2016.

Daj Hrvoje idi radi nešto drugo umjesto neupućenog trkeljanja o nogometu. Osmina finala je prošla, sad igraju u četvrt finalu.

DU
Deleted user
10:24 30.06.2016.

Ronaldo je kralj licemjera i ništa drugo. Nije li on igrao u ekipi koja je bestidno gazila po nogama naših igrača? Slučajno ih gazili i tukli pri svakoj kontri/polukontri ili je to bila taktika DOGOVORENA prije utakmice, a u kojoj je onda i on sudjelovao? Dakle gazili po nama, a sada kao ne može gledati suze? Pih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije