Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za dlaku Dvoje mladih Senjana izbjeglo smrt

Par još u šoku: Sletjeli u more, a preživjeli. Čudo!

provalija
Foto: Danilo Pavletić/PIXSELL
1/2
19.01.2010.
u 23:29

Vedran Čorić (22) i njegova 17-godišnja trudna djevojka K. S. zbog prebrze vožnje sunovratili su se u ponor.

– Presretni smo što je sve dobro završilo i to je sve što vam mogu reći – rekla je jučer još u šoku majka Vedrana Čorića, 22-godišnjeg Senjanina koji je dan prije, vozeći se u autu magistralom u smjeru središta mjesta zajedno s djevojkom K. S. (17), koja je u sedmom mjesecu trudnoće, u prometnoj nesreći za dlaku izbjegao smrt.

Izgubio nadzor

S vidljivim olakšanjem na licu dodala je kako je najvažnije to da su njezin sin i njegova djevojka preživjeli izlijetanje s ceste i pad u ponor u kojemu je samo u posljednjih pet godina troje mladih Senjana smrtno stradalo. Nesreća se dogodila u utorak s prvim mrakom, oko 17 sati, manje od 500 metara od kuće obitelji Čorić na ulazu u Senj iz smjera Zadra, a prema policijskom očevidu, skrivio ju je V. Čorić prebrzom vožnjom.

Ogorčeni jer nema ograde

 

Na ravnom dijelu magistrale prije ulaska u oštar lijevi zavoj nedaleko od crkve i parka Art izgubio je nadzor nad upravljačem, prešao na suprotni kolnički trak i sunovratio se niz 50-ak metara duboku liticu.

Ford se zaustavio ukliješten između dviju stijena nad morem, a da bi iz njega izišlo, dvoje je mladih bilo prisiljeno skočiti u hladno more. Srećom, oboje su samo lakše ozlijeđeni. Stoga su Senjani u nevjerici razgledali to mjesto čudeći se koliko je sreće imao mladi par kad je uspio preživjeti. A samo 20-ak metara dalje položeno cvijeće svjedoči o tragediji u kojoj su prije nekoliko godina izgubljena dva mlada života.

Nekoliko Senjana reklo nam je da su svi ogorčeni na Hrvatske ceste kojima ni tolike pogibije na tome mjestu nisu dovoljne da postave stotinjak metara ograde.

Nadaju se da će to možda sada učiniti, a neovisno o tome, sigurno je da će Vedran Čorić i njegova djevojka 19. siječnja ubuduće slaviti kao drugi rođendan.

 

Ključne riječi

Komentara 7

SC
shq_controI
01:01 21.01.2010.

ma kakva ribarska brodica, debili... ma si ti to sanja? nema toga u oklahomi, gledaj bikovima pod rep...

AA
Aartur
23:57 19.01.2010.

Nema šta - odgovorno roditeljstvo od začeća nadalje

TU
tupslav
00:16 20.01.2010.

Dobrog je izabrala, a kakvo tek auto ima .. Mora da mi je rodjak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije