Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet gore vozila na splitskim ulicama

Zapaljen skuter Suzuki, istom vlasniku izgorio Mercedes, susjedu Fiat

Split, požar
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
08.02.2017.
u 15:40

Neregistrirani motocikl izgorio je u potpunosti

Vatrena pošast na splitskim ulicama ne prestaje. Noćas je u Uskočkoj ulici požarpodmetnut pod motocikl, a požar se proširio i na dva obližnja automobila, koja su također znatno oštećena vatrom, dok je manju štetu pretrpjelo i treće vozilo.

Požar na skuteru marke Suzuki izbio je oko 4,30 sati, a plamen je zahvatio i u blizini parkirane osobne automobile marke Mercedes A klase, koji je u vlasništvu istog 47- godišnjaka čiji je i namjerno zapaljeni skuter te Fiat, čijeg vlasnika policiaj tek utvrđuje dok je manje oštećena i Opel Corsa.

Policija je očevidom utvrdila kako je uzrok požara otvoreni plamne ili žar.

Šteta se još procjenjuje, ali evidentno je velika.

Tijekom godine dana u splitu je zapaljeno 20-ak vozila, poslijednje prošlog tjedna. Policija je intenzivnim krimanlističkim istraživanjem otkrila 27-godišnjeg Solinjanina je 3. veljače podmetnuo požar na Audiju vlasnika Moon bara.

Podnijeli su kaznenu prijavu za oštećenje tuđe stvari, ali kriminalističko sitraživanje su nastavili. Neslužbeno doznajemo kako je vrlo vjerojatno je on bio izvršitelj, a potraga traje za naručiteljem koji mu je platio da zapaljivom tekućinom izazove požar na skupocjenom vozilu.

>> Opet gori u Splitu - Audi djelomično izgorio tijekom noći

>> Požar s kontejnera u Splitu zapalio dva vozila

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije