Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ranim satima

Opet gori u Splitu - Audi djelomično izgorio tijekom noći

audi, požar, split
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
03.02.2017.
u 08:06

Zadnji put su vozila u Splitu gorjela prije petnaestak dana

Osobni automobil "audi" djelomično je izgorio u Splitu u prvim satima petka, a vatru su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Grada Splita, doznaje se u policiji.

Požar je zabilježen nakon dva sata u Šižgorićevoj ulici kod broja 34. Audi, vlasništvo 22-godišnjaka, djelomično je izgorio, potvrdila je policija. Jutros je počeo očevid.  

Zadnji put su vozila u Splitu gorjela prije petnaestak dana kada se u 3.40 sati u Mosećkoj ulici vatra sa plastičnog kontejnera proširila na dva parkirana vozila napravivši veću materijalnu štetu.

>> Požar s kontejnera u Splitu zapalio dva vozila

>> Vlasnik kuće pozvao vatrogasce: Vatra progutala četiri prostorije i potkrovlje

Ključne riječi

Komentara 4

TM
trade_mark
11:21 03.02.2017.

dečkić od 22 godine vozi ovakav auto? zanimljivo.

Avatar nekakav
nekakav
14:50 03.02.2017.

aha, to je onaj svjedok napada na suca marića.... sad je malo jasnije zašto je auto izgorio, zašto je njegov kafić već par puta propucan iz pištolja... sad je sve jasno, i da, radi se o sportašu, boksaču. al najbitnijeije da je svjedok napada torcide na nogometnog suca. novinar o tome ni da zucne. ja to moram na drugim 'portalima' saznati, čiji je auto?! torcida je u splitu zakon. neka i dalje bude. sve više splićanki hrli u zagreb. ne radi bosanaca, njih imaju dosta i doma. i onda se ljudi čude razlici između zagreba i splita. jedino je zagreb sačuvao industriju. ne zato jer je tu 'država', već zato što se tu uvijek i radilo. u splitu se samo jako vikalo, ćakulalo, a skoro ništa radilo. sad kad im voljeno čedo, hajduk, bankrotira, jer mu grad više ne smije opraštati dug, vidjet ćemo kako se lokalni političari boje torcide. ulica vodi klub, ulica vodi grad. i odvela ga je, u slijepu ulicu.

Avatar Maryo
Maryo
11:29 03.02.2017.

Da, zapitao sam se i ja kako jedan dečko od 22god. može vozit AUDI A8 naročito ovako dobro opremljen... vidim na maski da ima znak S8, dakle, to je onaj medju najjačim motorima u toj klasi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije