Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA

Poslodavci iz snova nude siguran posao, odlična primanja i bonuse

posao
Foto: Thinkstock
02.06.2020.
u 16:16

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno

Metro Cash & Carry, jedan od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu zapošljava računovođu (m/ž) u Zagrebu. Osoba koja će obnašati ovaj posao samostalno će izvršavati svakodnevne operativne zadatke u računovodstvu, provjeravati i usklađivati financijske izvještaje, pripremati različite interne izvještaje te obavljati druge srodne poslove. Za prijavu su potrebne minimalno 3 godine radnog iskustva. Osim toga očekuje se i poznavanje MSFI-ja te lokalnog GAP-a, ali i znanje engleskog jezika. Idealan kandidat je visoko motivirana i analitična osoba, spremna na timski rad. Za ostale detalje natječaja i prijavu kliknite na link.

Hrvatski registar brodova traži eksperta za sigurnosnu opremu (m/ž) u Splitu. Traži se magistar inženjer brodogradnje s četiri godine iskustva na poslovima klasifikacije i statutarne certifikacije, ili projektiranja, gradnje, održavanja, nadzora trupa i/ili opreme trupa. Od vas se očekuje da imate B2 razinu znanja engleskog jezika, položen vozački ispit B kategorije te da znate raditi na računalu. Za prijavu na ovaj natječaj kliknite na poveznicu.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme najveći je ljekarnički lanac koji broji više od 70 ljekarničkih jedinica širom Hrvatske. Iz ustanove traže farmaceute (m/ž) u Rijeci, Opatiji, Dubrovniku, Sisku i Osijeku. Novozaposlene osobe bit će zadužene za izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutsku skrb. Od kandidata se očekuje VSS, magistar farmacije te odobrenje za samostalan rad. Želite se prijaviti? Ostale uvjete natječaja potražite na linku.

Najveći proizvođač odjeće u srednjoj i istočnoj Europi, LPP traži voditelja trgovine (m/ž) i vizualnog prodavača (m/ž) u Osijeku. Nudi se stabilno radno mjesto, konkurentna plaća, bonusi te dinamično radno okruženje. Natječaji su otvoreni do 29.06. Za prijavu kliknite ovdje.

PRO-Monting d.o.o., tvrtka koja se ističe svojim uspješnim poslovanjem i kontinuiranim rastom poziva vas da im se pridružite na sljedećoj otvorenoj poziciji: regruter - administrator (m/ž) u Zagrebu. Imate želju sudjelovati u ljudskim resursima u području građevinske industrije? Znatiželjni ste i proaktivni? Ovo je idealna pozicija za vas. Imat ćete vlastiti ured, službeno prijenosno računalo i mobitel, osigurano parkirno mjesto u garaži poslovne zgrade, stimulativna primanja, priliku za profesionalnim razvoj i napredak. Ako ste zainteresirani, prijavite se!

Tvrtkom Gavrilović danas upravlja deveta generacija obitelji Gavrilović. Upravo po tom dugom obiteljskom naslijeđu ovo poduzeće jedinstveno je u Hrvatskoj i među rijetkim je takvim obiteljskim tvrtkama u svijetu. Iz Gavrilovića šire svoj uspješan tim i zapošljavaju na poziciji: specijalist za kontrolu kvalitete (m/ž) u Petrinji. Traži se VSS prehrambene tehnologije, biotehnologije, veterine, agronomije - prerade mesa ili sanitarnog inženjerstva. Osim toga kandidat mora poznavati zakonske regulative vezane za kontrolu hrane, biti organiziran i analitičan. Ostale detalje natječaja možete pronaći na linku.

posao.hr za klijenta iz Zagreba traži voditelja skladišta (m/ž). Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za raspoređivanje i koordiniranje radnih zadataka unutar skladišta, brigu o skladištenju robe, organizaciju isporuke, planiranje rasporeda za vozače. Očekuju vas stimulacije prema ostvarenim rezultatima te dodatna usavršavanja. Direktno ćete komunicirati s upravom zbog čega dolazi do brzog donošenja odluka. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje za više informacija i prijavu.

Workforce, regionalna HR kompanija za svojeg klijenta, Polikliniku Bagatin, zapošljava na poziciji specijalist dermatovenerologije (m/ž) u Splitu i Zagrebu. Poslodavac je vodeća poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju u Hrvatskoj. Nude se vrhunski uvjeti rada i izvrsno radno okruženje u mladom i proaktivnom timu, kontinuirana edukacija i znanstveno napredovanje te rad s najnaprednijom tehnologijom. Za prijavu na ovaj natječaj kliknite na link. Ostale oglase Workforce-a možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Poznati trgovački lanac Lonia d.d. zapošljava na poziciji poslovođa (m/ž) u Sisku, Zagrebu, Svetom Ivanu Zelini, Bjelovaru, Topuskom, Glini, Dugom Selu i Kutini. Za prijavu je potrebno srednjoškolsko obrazovanje, iskustvo u vođenju prodavaonice, znanje rada na računalu. Nude ugovor na neodređeno s probnim rokom, mogućnost dobivanja mjesečne stimulacije, plaćeni put do posla, božićnicu, uskrsnicu, dar za djecu, a omogućuju i napredovanje. Prijave se zaprimaju putem linka.

Tvrtka Deltron jedan je od lidera u poslovima inženjeringa, graditeljstva, prodaje, montaže i održavanja klimatizacijske i ventilacijske opreme u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini. Iz poduzeća šire svoj tim te zapošljavaju na sljedećim pozicijama u Splitu: voditelj nabave i logistike (m/ž), voditelj projektne prodaje (m/ž), te specijalist projektno-tehničke podrške / prodajni inženjer (m/ž). U Zagrebu traže administratora (m/ž), voditelja projektne prodaje (m/ž) i specijalistu projektno-tehničke podrške / prodajnog inženjera (m/ž), a u Rijeci specijalistu projektno-tehničke podrške / prodajnog inženjera (m/ž). Deltron je poduzeće u kojem ćete imati stabilna primanja, gdje ćete se moći razvijati, ali možda i ono najvažnije, gdje ćete svaki dan sa zadovoljstvom doći na posao. Najnovije natječaje ove tvrtke možete pratiti na linku.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije