Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluke za 2023.

Bolji posao, usavršavanje i veću zaradu želi 81 % Hrvata

Zagreb: DZS objavljuje kona?ne rezultate Popisa stanovništva 2021
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
30.12.2022.
u 01:25

Žene i mlađi ispitanici skloniji su donošenju novogodišnjih odluka od muškaraca i starijih, međutim, onih koji ih se ne pridržavaju ima u svim skupinama

Čak 78 posto hrvatskih građana u novu godinu ulazi s nekom novogodišnjom odlukom. "Odlučnih" je više nego prije godinu dana, a 81 posto odluka vezano je za posao i napredovanje u karijeri.

Naime, 76 posto ispitanih u anketi portala MojPosao u 2023. namjerava naći bolji posao, a 45 posto ih je fokusirano na povećanje mjesečnih prihoda. Za profesionalno usavršavanje i pohađanje edukacija odlučilo se 38 posto anketiranih, a 18 posto ih namjerava poraditi na boljoj ravnoteži poslovnog i privatnog života.

Žene i mlađi ispitanici skloniji su donošenju novogodišnjih odluka od muškaraca i starijih, međutim, onih koji ih se ne pridržavaju ima u svim skupinama. Tako je samo 30 posto anketiranih i ostvarilo planove koje si je prije godinu dana zacrtalo vezano za karijeru. Ostali nisu računali na prepreke, nisu dobro planirali ili su na sve zaboravili.

VIDEO Ovo su važne stvari koje nas čekaju u 2023., posebno pravilo vrijedit će za bankomate do travnja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije