Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trgovina

Facebook pokrenuo svoj App Center, zasad samo u SAD-u

facebook,app center
Facebook
08.06.2012.
u 16:27

Trgovina zasad nudi oko 600 aplikacija, a uglavnom je riječ o videoigrama poput Simsa

Facebook je pokrenuo App Center, svoju trgovinu aplikacijama za operativne sustave Android i iOS. App Center, koji je najavljen još u svibnju, zasad je dostupan samo korisnicima u SAD-u, a uskoro bi se trebao pojaviti i u drugim zemljama.

Trgovina zasad nudi oko 600 aplikacija – uglavnom je riječ o videoigrama poput The Simsa, no u ponudi su i drugačije aplikacije kao što su Nike+ GPS i Pinterest. U Facebooku se nadaju da će upravo App Center korisnike nagnati da se ne zaustavljaju na igricama nego da otkriju i niz zanimljivih društvenih aplikacija.

U skladu s time, App Center će korisnicima predlagati aplikacije u skladu s njihovim zanimanjima. Osim toga, u Facebooku su razvili posebne algoritme kako bi bile prikazane samo najčešće korištene i najbolje ocijenjene aplikacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije