Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maja Spahija

U Kinu nosim posvećeni križ, dar Anice Kovač

Maja Spahija
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
19.11.2015.
u 16:30

Miss Hrvatske u petak putuje na izbor za Miss svijeta koji se održava 17. prosinca

 Miss Hrvatske Maja Spahija u petak putuje u Kinu, gdje će se 17. prosinca natjecati na svjetskom izboru.

– Pozitivna trema je tu, ali jedva čekam da sve počne. Posljednjih dana u Zagrebu odrađujem završne pripreme. Zahvaljujem svim sponzorima koji su mi pomogli – kazala nam je Maja koja će se za titulu najljepše boriti i uz pomoć križa iz Međugorja koji joj je poklonila bivša miss Anica Kovač.

Prekrasnu nacionalnu haljinu izradila je Krie, a nosi i haljinu Lokomotive. Maja će u šou programu pjevati pjesmu “Halllelujah” Leonarda Cohena, ali bržu verziju Alexandre Burke.

– Na Facebooku sam vidjela neke od natjecateljica, a s predstavnicama Crne Gore i Bosne i Hercegovine se čujem svaki dan. Iako je tamo strog režim što se tiče Facebooka, trudit ću se biti ažurna s objavama – kazala nam je misica uoči puta. 

>>Naušnice od dagnji za 130 ljepotica na izboru za miss

Komentara 4

SA
sasavt
21:41 19.11.2015.

a što religija zatupljuje narod !

AN
antikamen
17:56 19.11.2015.

ha ha,križ iz međugorja ,poklon anice kovač se vraća kući (u zemlju proizvodnje)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije