Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukomerec

Voda šikljala u zrak 40-ak metara, no nitko nije ostao bez nje

sašnjak
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
05.11.2012.
u 07:02

– Oštećen je hidrant na magistralnom cjevovodu, ali isporuka vode ide normalno – kažu u Vodovodu

Voda još uvijek curi iz hidranta na vodocrpilištu Sašnjak na Vukomercu koji je oštećen noćas, a iz tvrtke Vodovod i odvodnja kazali su da očekuju kako će kvar uspjeti sanirati još za sat do dva. Samo oštećenje dogodilo se oko dva sata ujutro, a voda je šikljala i do 40 metara u vis pa je na teren izašla i policija. Ipak, s obzirom na to da je riječ o hidrantu na području vodocrpilišta, voda nije ugrozila okolne kuće.

– Oštećen je hidrant na magistralnom cjevovodu, ali isporuka vode ide normalno, odnosno nitko nije ostao bez vode za piće – kazala je Ana Glavan, glasnogovornica Vodovoda. 

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:21 05.11.2012.

Da li je to možda vodovodni sustav za obnovu kojeg je Bandić uzeo 400 milijuna eura kredita i nitko nezna gdje je taj novac utrošen, a vodovodni sustav je ostao neobnovljen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije