Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi na bicikle

Večernjakova biciklijada ispred NSK starta u 11 sati, a na Bundeku fešta. Dođite!

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
01.06.2018.
u 21:30

Svi sudionici imaju priliku osvojiti električni bicikl. Sudionici će se ispred NSK početi skupljati već oko 10 kada će pokupiti svoje startne brojeve, a do podne bi trebali doći do Bundeka.

Kočnice zategnute, lanci podmazani, bočica vode spremna, a entuzijazam i dobro raspoloženje samo čekali sutrašnji dan kada se održava 36. Večernjakova biciklijada.

Nekoliko tisuća rekreativaca, profesionalnih biciklista, umirovljenika, mališana, obitelji pedalirat će na najmasovnijoj i najdugovječnijoj biciklijadi u gradu, koja počinje u 11 sati na istočnoj strani parkirališta Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Okupljanje sudionika počinje već oko deset, a svi se mogu prijaviti na utrku i dobiti svoj startni broj.

Petnaest minuta prije početka utrke svi će se okupljeni zagrijati uz voditeljicu programa Renatu Sopek. Nakon zagrijavanja slijedi deset kilometara duga biciklistička avantura Ulicom Hrvatske bratske zajednice, Slavonska avenijom, Savskom cestom, Ulicom grada Vukovara, Avenijom Marina Držića da bi se sudionici biciklijade preko mosta Mladosti spustili u Ulicu Damira Tomljanovića, Adamićevu ulicu, Balokovićevu ulicu i Trumbićevu ulicu nakon koje slijedi konačno odredište – Bundek.

Zabavni program za cijelu obitelj na Bundeku će započeti već oko 11 sati kako bi oni koji nisu sudjelovali na biciklijadi mogli dovoljno zagrijati atmosferu u kojoj će dočekati “pedalaše”, kojih će, očekuje se, biti više od dvije tisuće. U podne će se okupljenima na pozornici pridružiti Renata Sopek, koja će najaviti plesačice plesne grupe Escape, iluzionista Luku Vidovića te parkourovce koji će publici pokazati kako izgleda njihov uobičajeni trening. Osim službenoga “pozorničkoga” programa, posjetitelji će moći uživati i u bogatom popratnom sadržaju.

Tako će za najmlađe biti postavljene građevine na napuhivanje, a oni koji se više vesele crtanju, moći će uživati na likovnim radionicama. Osim toga, bit će moguće zaigrati i stolni nogomet, sudjelovati na obiteljskoj olimpijadi, a klinci koji jedva čekaju da polože vozački ispit na trenutak će moći postati pravi vozači zahvaljujući ekoquadovima. Za sve one kojima bicikliranje nije dovoljno uzbudljivo, HEP je osigurao i adrenalinski park.

Biciklijada će biti dan za pamćenje i za 36 sretnika koji će danas pokupiti svoje bicikle iz Protea sporta koje su, skupljajući kupone, osvojili u Večernjakovoj nagradnoj igri. No, tu neće biti kraj nagradama. Naime, svi sudionici biciklijade imaju priliku osvojiti električni bicikl u nagradnoj igri “Napunite baterije na Večernjakovoj biciklijadi”. Nije potrebno pobijediti u vožnji jer su na Večernjakovoj biciklijadi svi pobjednici. Sve što treba jest ubaciti svoj startni broj u “bubanj” i nadati se najboljem.

Komentara 2

ST
strikoman
00:42 02.06.2018.

Da li je bio stazić ?

Avatar Ilminna
Ilminna
01:17 02.06.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije