Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kamo s otpadom?

U Zagrebu je dovoljno pronaći zelenu površinu i zatrpati je smećem

Glomazni otpad
Foto: Boris Ščitar
1/8
10.11.2013.
u 12:00

Nakon sto radnici Čistoće (ipak) očiste travnjak iza garaža, Zagrepčani to prepoznaju kao odličnu prigodu da sav svoj teret opet tamo istovare...

Kamo sa smećem? U Zagrebu je to vrlo jednostavno. Ako Čistoća (privrmeno) ne odvozi glomazni otpad dovoljno je pronaći slobodnu zelenu površinu i zatrpati je smećem. 

Naš fotoreporter Boris Ščitar snimio je tako divlje odlagalište otpada u Hanamanovoj ulici.

Nakon sto radnici Čistoće (ipak) očiste travnjak iza garaža, Zagrepčani to prepoznaju kao odličnu prigodu da sav svoj teret opet tamo istovare... 

Komentara 5

AT
atomised
16:32 10.11.2013.

O kakvim "Zagrepčanima" ovdje govorite? Je li vam poznato ime i prezime osobe ili osoba koje se ovako rješavaju smeća? A što se tiče samog problema, pa ako se prikupljanje tog istog glomaznog otpada ne može urediti poput prikupljanja poput plastične ambalaže, tada je očito da je društvu u kojem živimo jeftinije gledati ovakva divlja odlagališta.

Avatar Duran Duran
Duran Duran
17:03 10.11.2013.

Poznati su načini riješavanja problema oko smeća, najpopularniji (traje već 50 godina ) gurati isto pred vrata Jakuševčana. Sada kad na Jakuševcu više nema mjesta jer što je previše je previše ovkve će slike biti sve češće. Sad možemo utvditi da Jakuševčani nikoga neće držati za taoce, pa ni građane Zagreba .Pozdrav iz Jakuševca !!!!

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
09:27 11.11.2013.

Bitno je da Zagrebćanci i dalje moraju plaćati Odvoz Glomaznog Otpada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije