Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3 NOVE LOKACIJE

Sa Štampara poslali važnu obavijest građanima, od ponedjeljka slijede promjene

Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
25.01.2023.
u 12:21

Tri nove lokacije gdje će se zaprimati uzorci za mikrobiološku dijagnostiku nalaze se u Susedgradu, na Trešnjevci te u kliničkoj bolnici Sv. Duh

Nastavni zavod za javno zdravstvo 'Dr. Andrija Štampar' uputio je obavijest građanima kako će od ponedjeljak uzorci za mikrobiološku dijagnostiku na zapadnom dijelu grada zaprimati u higijensko-epidemiološkim ispostavama na tri lokacije, uključujući dvije nove lokacije NZJZ „Dr. Andrija Štampar“, umjesto na dosadašnjoj adresi Prilaz baruna Filipovića 11.  

Nove lokacije, počevši od 30. siječnja, su:

  • Susedgrad, Higijensko-epidemiološka ispostava Susedgrad, Vrabečak 4 – ponedjeljkom i petkom od 7,30 do 9,30 sati
  • Trešnjevka, Higijensko-epidemiološka ispostava Trešnjevka, Albaharijeva bb, Knežija – utorkom i četvrtkom od 7,30 do 9,30 sati
  • Klinička bolnica Sveti Duh, Ulica Sveti Duh 64 - radnim danom od 7,00 do 14,30 sati na Središnjem upisu bolesnika u atriju bolnice

 Ostale lokacije na kojima se mogu predati uzorci:

  • Mirogojska cesta 16, Prijamna ambulanta Službe za kliničku mikrobiologiju u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar“, Mirogojska cesta 16 -  radnim danom od 7.30 do 12.00 sati. Prijam uzoraka stolica do 11.00 sati.
  • Remetinec, Mikrobiološki Odjel Službe za kliničku mikrobiologiju NZJZ „Dr. Andrija Štampar“, Prijamna ambulanta, I. kat, Remetinečki gaj 14 - radnim danom od 7.30 do 9.30 sati, a samo uzorci stolice od 7.30 do 12.00 sati.
  • Zapruđe, Higijensko-epidemiološka ispostava Zapruđe, Meštrovićev trg 16 - ponedjeljkom i srijedom od 7.30 do 9.30 sati.
  • Sesvete, Higijensko-epidemiološka ispostava Sesvete, Ninska 10 - ponedjeljkom i srijedom od 7.30 do 9.30 sati.

>> VIDEO Drama na Sljemenskoj žičari: Zbog prevelike gužve puštali i bez karte

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije