Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Poginuo na Zagrebačkoj obilaznici, traže se svjedoci prometne nesreće

Zagrebačka obilaznica
Borna Filić/PIXSELL
16.07.2018.
u 11:38

Pješak je na mjestu preminuo

Na Zagrebačkoj obilaznici poginuo je muškarac sinoć oko 23.50 sati kad je na njega Opelom naletio 65-godišnji bosanskohercegovački državljanin.

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je kako se nesreća dogodila na 24,5 kilometru sjevernog kolnika autoceste A3, između čvorova Buzin i Lučko, gdje je osobni automobil marke Opel austrijskih nacionalnih registarskih oznaka, kojim je upravljao 65-godišnji bosanskohercegovački državljanin, naletio na muškarca dok je prelazio sjeverni kolnik autoceste. Pješak je na mjestu preminuo.

Da bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, iz Policijske uprave zagrebačke pozivaju svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije