Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna špica

Navukla je kratke hlačice čim je zatoplilo

modna špica (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/8
30.04.2013.
u 14:35

Jelena Barukčić (19), studentica Filozofskog fakulteta, njeguje urbani stil odijevanja

Nikolina Jazvić (25), studentica ekonomije, voli se lijepo odjenuti, a među omiljenim trgovinama joj je Zara, u kojoj svake sezone pronađe nekoliko komada za sebe. 

Tea Govorko (24), frizerka, za razliku od frizure, kada je o odjeći riječ ne prati previše trendove. Bira ono u čemu se osjeća najugodnije, a pritom pazi da bude skladno. 

Ljupka Tanevska (25), stilistica, u zanimljivoj, ali naizgled vrlo udobnoj kombinaciji crnih plavih i smeđih komada “skriva se” i majica s muškom etiketom. 

Barbara Grbić (22), studentica novinarstva, upečatljiva ružičasta haljina i velike sunčane naočale bili su najbolji odabir za sunčani dan u centru grada.

Mia Badovinac (27), djelatnica u odnosima s javnošću, šetnju u gradu upotpunjava trendi haljinom na pruge i sunčanim naočalama s upečatljivim bijelim okvirima.

Ivona Žinić (26), studentica krajobrazne arhitekture, osunčane dane voli radi kombiniranja raznobojnih komada odjeće, a posebno su joj drage suknje.

Heda Orešić (28), studentica ekonomije, ovog proljeća poglede privlači novim hlačama s upečatljivim zmijskim uzorkom, koje je kupila u popularnom H&M-u. 

Jelena Barukčić (19), studentica Filozofskog fakulteta, njeguje urbani stil odijevanja, a čim su nastupili topli dani počela je osmišljavati kombinacije s kratkim hlačama.

>>Sunce ih izmamilo u grad: Zagrepčanke vole eksperimentirati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije