Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o uklanjanju snijega

Ljutiti čitatelj: Slike jasno prikazuju tko čisti, a tko 'čisti'

ciscenje snijega,draskoviceva (1)
Foto: Vitomir Puhovski
1/4
16.01.2013.
u 17:22

Čitatelj Vitomir Puhovski u srijedu je uslikao nekoliko prizora sa zagrebačkih ulica. Fotografije snimljene oko Traumatološke bolnice u Draškovićevoj dovoljno svjedoče o ''kvaliteti'' obavljenog posla.

Na rad zagrebačkih službi za čišćenje snijega žale se mnogi nezadovoljni građani. Tako nam se javio i čitatelj Vitomir Puhovski koji je u srijedu uslikao nekoliko prizora sa zagrebačkih ulica. Fotografije snimljene oko Traumatološke bolnice u Draškovićevoj dovoljno svjedoče o ''kvaliteti'' obavljenog posla.

Osim ponegdje loše očišćenih prolaza na kojima se ne mogu mimoići ni dva pješaka, čitatelja je razljutilo ostavljanje snijega na tramvajskoj pruzi što, kaže, ''hitnoj'' ne dopušta da tijekom intervencije izbjegne čekanje u koloni te se po tračnicama doveze do ulaza u bolnicu.

>>Prognoza i dalje snježna, u nedjelju i do 40 cm novog snijega

>>VIDEO Zagrebe, ovako se čisti snijeg!

Komentara 68

M2
meri_22
19:54 16.01.2013.

Pa,dragi gospodine,sto cekate,lopatu u ruke i cistite,umjesto da slikate. Ne cekajte da sve netko napravi za vas,napravite vi nesto za svoju ulicu! Bas obozavam ovakve provokatore,ljudi se polomise cisteci,ne spavaju,a on -slika!

DU
Deleted user
20:05 16.01.2013.

@hoštapler.. imam ja previše soli u glavi da bi glasal za bilo kojeg od osvih koje si nabrojal... znaš, ja imam pamčenje malo duže od zlatne ribice, pa se dobro sjećam koja je stranka bandića iznjedrila. A ti glasaj za bandića... vjerujem da imaš korist od toga, jer ne vidim tko bi normalan za njega glasao, osim ako nisu kumstvo ili rođaci pa da mu namjesti preplaćene poslove (a isto nas ceka ako dodje SDP na vlast koji je to bandića naučio a jednako loše ako pak na vlast dođe HDZ.) Ja ću, prijatelju moj, glasati za čovjeka za koejg mislim da mu mogu posudit sto kuna i da će ih vratit.

OB
-obrisani-
19:18 16.01.2013.

ak vidim Puhovskog na cesti s aparatom,dobil bu šljagu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije