Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oni znaju kako

VIDEO Zagrebe, ovako se čisti snijeg!

Franck Ribery
Foto: AFP
1/2
15.01.2013.
u 14:19

Kamo sa snijegom, pitanje je na koje Zagreb nema odgovor. No, čini se da u Kanadi znaju kako riješiti taj pravi zimski problem. Pogledajte!

Ključne riječi

Komentara 39

88
8833
17:21 15.01.2013.

Ma, Kanadjani su pravi.... zašto niste prikazali film do kraja? Na kraju filma lijepo se vidi kako Kanadjani sav taj snijeg prodaju Eskimima iliti Inuitima. Kanadski Eskimi taj snijeg dalje prodaju sibirskim Eskimima, a koji ga koriste za gradnju iglua.. Sada se postavlja pitanje, zašto sibirski Eskimi iglue moraju graditi kanadskim snijegom? Zašto sibirski Eskimi iglue ne grade zagrebackim snijegom? Toliko snijega, a nikakve koristi od njega!

DU
Deleted user
22:20 15.01.2013.

Glupost! U Kanadi snijeg padne svaki drugi dan. Hrvatskoj (Zagrebu) se ne isplati ulagati u takvu opremu za tjedan dana jedne zime od deset uobičajeno blagih. Za ovako ekstremnu situaciju trebalo se samo na vrijeme organizirati, nije da vremenska prognozaa šteka. No, i to će proći. A imate li za kruh?

GA
gary1
16:19 15.01.2013.

katastrofalno stanje je zato što sve poslove manje više koje bi trebale obaviti ZG CESTE, obavljaju kooperanti kao naprimjer Jazbina d.o.o i drugi. njima je u interesu da upišu što više sati a potroše što manje goriva. Inače ZG Ceste same nisu sposobne očistiti same Zagreb od snijega. Zašto je tome tako pitajte Bandića i njegovog rodju Čovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije