Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvartovska tribina

Što vam treba i smeta, kako do boljeg života u Sesvetama

Kvartovska tribina
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
10.01.2014.
u 15:19

Večernjakov tim svoju četvrtu tribinu Želite li bolji kvart je u četvrtak 16. siječnja u dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete, od 18 sati, a već od danas 10. siječnja do četvrtka možete svoja pitanja, prijedloge i kritike slati na mail gradska@vecernji.net ili pitanje postaviti na broj 6300 455.

Kada će se dovršiti vodovodna i kanalizacijska mreža i u rubnim dijelovima četvrti, hoće li se graditi obećani dječji vrtići u Kašini, Vugrovcu, Sesvetskom Kraljevcu i što je s gradnjom produžetka Branimirove ulice, samo su neka od brojnih pitanja koja su postavili stanovnici gradske četvrti Sesvete.

Upravo u Sesvetama Večernjakov tim održat će svoju četvrtu tribinu “Želite li bolji kvart?” u četvrtak 16. siječnja u dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete na Trgu Dragutina Domjanića 6 u 18 sati.

Baš kao i na prethodnim tribinama, gosti koji će odgovarati na pitanja građana gradski su pročelnici i njihovi suradnici, a u jednosatnoj raspravi sami građani imat će priliku napokon dobiti odgovore koje čekaju i po nekoliko godina.

Već od danas pa sve do četvrtka naši čitatelji mogu svoja pitanja, prijedloge te kritike slati na e-mail gradska@vecernji.net ili pitanje postaviti usmeno na broj telefona 6300-455.

Na sva dostavljena pitanja bit će odgovoreno u našem tiskanom te online izdanju, a naš tim pozorno će pratiti izvršenje obećanja u rokovima koje su građanima obećali sami pročelnici. Prije četvrtka u gradsku četvrt Sesvete stići će i Večernjakov Leteći reporter, ali i mobilni timovi kojima ćete također moći dostaviti svoja pitanja, prijedloge i kritike.

Večernjakova kvartovska tribina projekt je kojim sa svojim čitateljima, stavljajući u središte njihove prijedloge, želje i inicijative, život u našim kvartovima želimo učiniti boljim i kvalitetnijim.

Kako smo i obećali, obići ćemo svih 17 gradskih četvrti kako bismo građanima dali priliku da upozore na ono što nedostaje ili im smeta u njihovu kvartu, naselju i ulici, ali isto tako upozore na nedostatak redara, kao i brojne prometne propuste. Ulaz na Večernjakovu tribinu za sve je posjetitelje besplatan.

Komentara 1

ST
Stjepan
19:20 10.01.2014.

....nacija je stara, kaj je s domovima staroga ljuctva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije