Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije tučnjave

Amerikanci i domaći se potukli na terasi kafića, Marokancu slomili nos

policajac
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
02.04.2018.
u 14:05

Grupa stranaca je uz psovke otišla u smjeru Trga bana Jelačića.

Dva fizička obračuna dogodila su se u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici ovog vikenda, u oba slučaja sudjelovali su stranci.

U zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici u noći s petka na subotu došlo je do tučnjave na terasi jednog kafića. Svjedoci, koji su poslali videosnimku fizičkog okršaja redakciji 24sata, tvrde da su se potukli Amerikanci i domaći.

Morao ih je razdvajati konobar koji je uspio te su se muškarci razišli. Grupa stranaca je uz psovke otišla u smjeru Trga bana Jelačića. Nije poznato je li bilo ozlijeđenih.

Otprilike u isto vrijeme, nešto iza 2 sata u noći,došlo je i do druge tučnjave u Tkalčićevoj ulici gdje je 26-godišnjeg Marokanca napao nepoznati počinitelj i pritom mu slomio nos. Maraokancu je liječnička pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice, objavila je PU zagrebačka.

Komentara 2

DU
Deleted user
19:30 02.04.2018.

Ako se drzis striktno naslova, onda je zaljuciti da se dogadaj odvio u Maroku i da su tom prilikom Amerikanci slomili nos jednom Marokancu. Hm..... nisam znao da je Vecernjak jedan Marokanski list.

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
17:57 02.04.2018.

HR Live...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije