Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPOVAČA

Sukobile se dvije obitelji, koristili vile, cigle...

Policija
Nikola Čutuk/PIXSELL
27.03.2018.
u 12:44

Sve je počelo svađom, a ubrzo se svađa pretvorila u fizički sukob.

Sukob četvero muških članova dvije obitelji u Osekovu, pokraj Popovače, završio je ozljedama dvojice od njih i kaznenim prijavama protiv trojice. A tijekom sukoba koristili su sve što im je došlo pod ruku.

Sve je počelo svađom, a ubrzo se svađa pretvorila u fizički sukob. Na jednoj strani bila su braća od 35 i 42 godine, a na drugoj 54-godišnjak i njegov 31-godišnji sin. Tijekom sukoba je 35-godišnjak držalicom udario 54-godišnjaka, dok je njegov brat prema istom muškarcu bacio ciglu, koja ga je pogodila u leđa, pri tome ga lakše ozlijedivši. Zatim je sin starijeg muškarca s vilama u rukama krenuo prema 42-godišnjaku i ubo ga u ruku, kojom je prilikom zadobio lakše ozljede. 

Srećom, stigla je tada policija, prekinula sukob, sve ih uhitila te, nakon provedene istrage, muškarce od 31, 35 i 42 godine kazneno prijavila Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku zbog pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar rubinet
rubinet
14:41 27.03.2018.

trebali su nesuglasice razriješiti višom akademskom razinom..recimo debatom o temelju bitka. .je li počelo,po Heraklitu, svega što postoji vatra ili pak ,po Empedoklu, vatra, voda, zrak i zemlja?

Avatar zlatko.djalog
zlatko.djalog
14:03 27.03.2018.

Dvje obitelji-romi!

DH
dalibor.hren
20:32 27.03.2018.

Znači: "Naši i vaši, nastavak"!? Što je držalica? Zbog čega nije prijavljen četvrti, je li član partije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije