Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petrinja

Potukli se u kafiću pa se jedan vratio s puškom

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
01.03.2018.
u 13:38

Sve je počelo u utorak navečer kad su, u kafiću u Ulici Matije Gupca, dvojica muškaraca u dobi od 36 i 37 godina, fizički napali 26-godišnjaka i 32-godišnjaka

Tko zna kako je mogla završiti svađa petorice muškaraca u jednom petrinjskom kafiću da 46-godišnjaku nisu drugi uspjeli uzeti automatsku pušku koju je, nakon svađe, bio donio u kafić.

A sve je počelo u utorak navečer kad su, u kafiću u Ulici Matije Gupca, dvojica muškaraca u dobi od 36 i 37 godina, fizički napali 26-godišnjaka i 32-godišnjaka, pritom 32-godišnjaku nanijevši lakše tjelesne ozljede konstatirane u sisačkoj Općoj bolnici. 

Nedugo zatim u ugostiteljski objekt se noseći automatsku pušku vratio osumnjičeni 46-godišnjak, koji je prethodno bio u društvu s pretučenim muškarcima. U hrvanju koje je uslijedilo su ga 36-godišnjak i 37-godišnjak kroz zadnja vrata kafića izgurali u dvorište, a nakon toga uspjeli mu uzeti pušku i streljivo. Shvativši da je ponovo izvukao deblji kraj 46-godišnjak se osobnim automobilom udaljio u nepoznatom smjeru. Automatsku pušku i 106 komada pripadajućeg streljiva preuzeli su policijski službenici, dok je 46-godišnjak u srijedu pronađen i uhićen u Sisku. Uz kaznenu prijavu zbog  dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke. 

A protiv ove dvojice, koji su započeli kavgu, je podnesen optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira. 

Ključne riječi

Komentara 6

MR
mrkiii
16:47 01.03.2018.

Po mom mišljenju tu nije kraj,izgleda da obračun nije gotov...

ZL
zlatnirat
14:34 01.03.2018.

I sad mi recite mi nismo balkan...

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
20:13 01.03.2018.

I taj je malo jači... dolazi s automatskom i municijom a izguraju ga van i vraća se doma bez ičega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije