Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADOVI

Ako koristite ZET-ove noćne linije ove izmjene će vas zanimati

Radovi na pruzi
ZET
13.09.2021.
u 19:50

Izmjene su na svim noćnim tramvajskim linijama

Nastavljaju se radovi na tramvajskim tračnicama, a iz ZET-a putnike obavještavaju kako će radovi utjecati na vožnju noćnih tramvajskih linija.

Noćna linija 31
Zbog radova na sanaciji kolosijeka na Mostu mladosti, umjesto tramvajske linije 31 će u noćima od ponedjeljka, 13. rujnado jutarnjeg izlaska tramvaja u ponedjeljak, 20. rujna vozitii autobus.

Noćna linija 32:
Zbog radova na održavanju energetskog sustava, u noći s ponedjeljka na utorak (13./14. rujna), umjesto tramvajske linije 32 vozit će autobus.
 

Noćna linija 33:
Zbog radova na održavanju energetskog sustava u Ulici Medveščak, u noćima od utorka, 14. rujna do četvrtka, 16. rujna, umjesto tramvajske linije 33 vozit će autobus.


Noćna linija 34
Zbog radova na sanaciji kolosijeka na Aveniji Dubrava, autobus će umjesto tramvaja noćne linije 34 voziti u noćima od ponedjeljka, 13. rujna do jutarnjeg izlaska tramvaja u petak, 18. rujna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije