Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKO MLAD, A TAKO NASILAN

Zlostavljao izvanbračnu trudnu suprugu i prijetio joj: Učinit ću ti zlo! Uzet ću ti to dijete čim se rodi!

Trudnica - ilustracija
Pixabay
23.09.2021.
u 07:41

Prijetnje ipak nisu pokolebale 25-godišnjakinju, koja je 17. rujna rekla 23-godišnjaku da ga ostavlja te da više ne želi imati ništa s njim

Mladić (23) optužen je za nasilje u obitelji i prijetnju, a optužnicu protiv njega podiglo je ODO Pazin. Tereti ga se da je od lipnja do 18. rujna 2021. u Umagu, u stanu u kojem zajedno živi sa svojom izvanbračnom suprugom (25), trudnu djevojku učestalo omalovažavao i vrijeđao te vikao na nju i zastrašivao ju.

Kada bi se ona požalila, on ju je omalovažio i vrijeđao te ju je više puta istjerao iz stana. Djevojci je to dozlogrdilo, pa ga je odlučila ostaviti, na što joj je on zaprijetio.

- Učinit ću ti zlo! A i uzet ću ti dijete čim se rodi!

Prijetnje ipak nisu pokolebale 25-godišnjakinju, koja je 17. rujna rekla 23-godišnjaku da ga ostavlja te da više ne želi imati ništa s njim. On joj je, kako se tereti, nakon toga poslao poruke u kojoj je zaprijetio da će sve porazbijati i zapaliti kada dođe doma.  Nasilniku je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Komentara 8

VE
velma
15:27 23.09.2021.

Grozno kako te cure neznaju prepoznat nasilnika,taj idiot sigurno nije prvi put bio nasilan,bježi od takvog ćim prije,nezrelo stvorenje bez odgoja i odgovornosti..

DU
Deleted user
10:19 23.09.2021.

Treba uvesti kastraciju takvih tipova odmah nakon prvog puta zlostavljanja kao preventivnu mjeru

PR
pravednik2
09:56 23.09.2021.

Taliban?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije