Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO U PRITVORU

Došao joj na posjed sa sjekirom i zaprijetio: Ubit ću tebe i tvoju obitelj!

sjekira
Duško Jaramaz/PIXSELL
06.09.2021.
u 07:50

Preplašena žena ga je prijavila pa je priveden, a nakon što je ispitan na tužiteljstvu doveden je na Županijski sud u Karlovcu jer je tužiteljstvo tražilo da ga se pritvori zbog opasnosti od ponavljanja djela

Muškarac (41)  ispitan je na ODO Gospić jer ga se sumnjiči za prijetnju. Sumnjiči ga se da je 1. rujna  u 21.10 u Korenici,  došao na posjed oštećenice. Imao je sjekiru u ruci te joj je zaprijetio:

- Ubit ću i tebe i svu tvoju obitelj!

Preplašena žena ga je prijavila pa je priveden, a nakon što je ispitan na tužiteljstvu doveden je na Županijski sud u Karlovcu jer je  tužiteljstvo tražilo da ga se pritvori zbog opasnosti od ponavljanja djela. Pojasnili su da su mu ranije bile izrečene mjere zabrane  približavanja i kontaktiranja s oštećenicom što je on prekršio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije