Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne bi je prepoznao

Zaručnik je ostavio zbog debljine, u dvije godine 'prepolovila se' i postala misica

Jen Atkin
Foto: Instagram
1/8
27.02.2020.
u 09:13

Jen Atkin iz Velike Britanije shvatila je da mora nešto poduzeti nakon što više nije stala u svoju omiljenu haljinu, ali i zbog prekida sa zaručnikom koji nije mogao podnijeti njezinu debljinu

Nakon što ju je zaručnik ostavio zbog debljine, Jen Atkin iz Velike Britanije shvatila je da mora nešto poduzeti.

Težila je tada oko 110 kilograma, no u dvije godine svoju je težinu doslovno prepolovila. Kada je smršavjela, počela je ići na natjecanje ljepote i ove je godine osvojila titulu Miss Velike Britanije.

– Došla sam do veličine 22 (europski 48) i moja omiljena haljina nije mi više pristajala, znala sam da moram nešto promijeniti – rekla je misica.

– Da mi je netko prije nekoliko godina rekao da ću biti Miss Velike Britanije, nikad to ne bih povjerovala – dodala je.

Jen kaže kako joj se život drastično promijenio. Danas se hrani kvalitetnije i zdravije, a u teretanu odlazi pet puta tjedno.

Jen Atkin
1/8

– Jedem puno bolje, nisam na dijeti nego razmišljam o tome što jedem i jedem mnogo više. I dalje uživam u obrocima, no ne pretjerujem kao prije. Idem u teretanu pet puta tjedno i obožavam to. To mi je postala dobra navika i uživam u tome jer mi je pomoglo na mnogo načina – priznala je 26-godišnjakinja.

S natjecanjima ljepote počela je 2018. godine kada je osvojila titulu prve pratilje za Miss Engleske. Tada je uzela stanku jer se udavala, a sada se vratila na velika vrata.

Komentara 8

PS
popevke sAm slagal
09:30 27.02.2020.

Misica? Samo za Britanske kriterije. Ja bi je i mršavu ostavio zbog izgleda. Opet laganje žena kad je izgled u pitanju. Smršavite i odmah ste misice. Kak da ne.

DU
Deleted user
17:39 27.02.2020.

Ukoliko mu njen izgled nije odgovarao, zašto je bio s njom u vezi, čak su se i zaručili ???

BL
blackpetar
14:05 27.02.2020.

Čovjek joj je napravio uslugu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije