Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićena trojka

Zaposlenica Fine koristila šifre za krađu novca iz bankomata

Raiffeisen banka samobor
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
23.05.2014.
u 11:39

Nekoliko dana nakon krađe više od pola milijuna kuna iz bankomata Raiffeisen banke, uhićena je trojka koja je zločin počinila 13. svibnja u Samoboru

Nekoliko dana nakon krađe više od pola milijuna kuna iz bankomata Raiffeisen banke, policija je uhitila trojku koja je zločin počinila 13. svibnja u Samoboru.

Tamara T. (27) iz Zagreba, Nikola T. (45) iz Bilogorske-bjelovarske županije i Ljubomir V. (47) iz BiH te su noći između 3 i 3.30 sati u ulici Kralja Krešimira IV. iz bankomata uzeli 513.000 kuna s pomoću šifri i ključa koje je nabavila Tamara T. Nakon što su uzeli kazete s novcem, automobilom su se uputili u nepoznatom pravcu.

Tamara T. zaposlenica je Fine te je imala pristup šiframa. U dogovoru s Ljubomirom V. šifre i ključ predala je Nikoli V.

Protiv trojke podignuta je kaznena prijava za djelo teške krađe.

Osim Nikole T., koji je ranije evidentiran zbog krađe i zlouporabe droga, Tamara T. i Ljubomir V. nisu osuđivani.

>>Obili bankomat RBA i oteli 500.000 kuna prije dolaska policije

Komentara 1

ZR
zlatko.radusin
11:56 23.05.2014.

odmah sam znao da je to djelo nekog ko je znao kako otvorit bankomat za 3 minute

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije