Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznena prijava

Vinkovčanin u kući skrivao dvije puške i streljivo

'22.08.2012., Rijeka - U Policijskoj upravi PGZ predstavljeno je razno oruzje i streljivo koje je zaplijenjeno na podrucju Gorskog kotara. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
'Goran Kovacic/PIXSELL'
05.04.2013.
u 11:37

Prije same pretrage 58-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao jednu pušku M-48 skraćene cijevi, jednu ručno izrađenu pušku na lovačke patrone i veću količinu različitog streljiva

Policija je temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru pretražila obiteljsku kuću i druge prostorije 58-godišnjaka u Radičevićevoj ulici u vinkovačkom prigradskom naselju Mirkovci, priopćila je PU vukovarsko-srijemska. 

Prije same pretrage 58-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao jednu pušku M-48 skraćene cijevi, jednu ručno izrađenu pušku na lovačke patrone i veću količinu različitog streljiva. Zbog sumnje da bi 58-godišnjak mogao imati još skrivenog oružja i minsko-eksplozivnih tvari, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija, no, nije ništa pronađeno. 

Protiv 58-godišnjaka slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima zbog počinjenog kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

>>Prijavili staricu (84) koja je držala pištolj \'crvena zastava\' i streljivo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije