Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova kritika

VIDEO Aktivist izazvao incident, no Trump se nije smeo... Pogledajte reakciju!

Foto: screenshot/youtube
25.10.2017.
u 12:40

Trumpov plan rezanja poreza Senat je odobrio unatoč unutarstranačkim incidentima...

Suočen s novom serijom oštrih kritika i otkaza suradnje u redovima republikanskih senatora, američki predsjednik Donald Trump doživio je novi incident kada se u prostorije parlamenta probio građanski aktivist i pokušao ga zasuti ruskim zastavicama uz povike: "Trump je izdaja". 

No, Trump je pokazao "palac gore" i nije se pretjerano uzbunio.

Dok se navodne Trumpove veze s ruskim vrhom prije i za vrijeme predsjedničkih izbora nastavljaju istraživati, njegov plan rezanja poreza Senat je odobrio unatoč unutarstranačkim incidentima

Komentara 10

DU
Deleted user
13:39 25.10.2017.

Nije aktivist nego Sorošev plaćenik !

Avatar mofo
mofo
13:46 25.10.2017.

"aktivist" jel? A da malo proučite tko je, ima ime prezime, zna se da je po trumpovim skupovima dijelio ruske zastavice da bi se moglo uhvatiti fotografija kako trumpovi pristaše mašu rskim zastavama... Problem je ako o tome počnete nekim čudom pisati, morat ćete i o project veritas, a to bi tek moglo biti škakljivo za vašu "profesiju"...

IJ
IJaSamAntinfašist
13:12 25.10.2017.

A vidi novinarke kako navija. Prestrašno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije