Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njena politika

Melania bi ovim potezom mogla navući gnjev Trumpovih protivnika

Melania Trump
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
24.10.2017.
u 16:21

Melania Trump javno je progovorila protiv nasilja u školama, zbog čega bi mogla na sebe navući gnjev Trumpovih protivnika koji mu zamjeraju što se u obračunavanju s neistomišljenicima služi napadima na osobu i uvredama.

Protivnici američkog predsjednika Donalda Trumpa vjerojatno ga smatraju jednim od najvećih nasilnika u svijetu politike, ali to nije obeshrabrilo Prvu damu da učenicima u američkoj školi preporuči da u svakodnevnom životu budu ljubazni i empatični. 

Melania Trump javno je progovorila protiv nasilja u školama, zbog čega bi mogla na sebe navući gnjev Trumpovih protivnika koji mu zamjeraju što se u obračunavanju s neistomišljenicima služi napadima na osobu i uvredama, kako na društvenim mrežama, tako i u javnim nastupima. 

"Mislim da je važno odabrati ljubaznost i sućut", rekla je Prva dama učenicima škole Orchard Lake Middle School u predgrađu Detroita. Govoreći u okviru nacionalnog mjeseca protiv nasilja Melania Trump je preporučila učenicima da pronađu novog prijatelja. 

"Pitajte ga što voli, kako provodi slobodno vrijeme, kako nitko ne bi bio tužan ili pod stresom i kako bi svi bili uključeni u društvo", rekla je učenicima. U vrijeme predsjedničke kampanje 2016. Melania Trump, majka 11-godišnjeg Barona, najavila je da će borbu protiv nasilja u školama učiniti prioritetnom u svojem mandatu Prve dame. 

Njezin izbor izaziva čuđenje. Tijekom predsjedničke kampanje Donald Trump nerijetko se s protivnicima obračunavao tako što je kritizirao njihove osobne crte, bilo da je riječ o tjelesnim obilježjima kao što su stas, ili porijeklo, a slučaju jedne novinarke narugao se njezinu tjelesnom invaliditetu.

Otkako je ušao u Bijelu kuću Donald Trump je na udaru kritika jer se svojom dužnošću koristi kao tribinom s koje odašilje grube poruke.  

Da bi istaknuo tu razliku, list Washington Post objavio je izjavu Melanije Trump i usporedo desetak Trumpovih 'tvitova' u kojima je protivnike počastio nazivima kao što su "idiot", "kreten", "glupan" i "luzer (gubitnik)".  

Melania Trump
1/8

Komentara 5

GU
Gustirna
16:47 24.10.2017.

Bilo bi pozeljnije da pisete koliko i kako je liberalni fasista obama naoruzavao isil....preko petokrakasa iz bivsih komunistickih,pardon, antifasistickih zemalja....

LU
Lujo123
16:42 24.10.2017.

VL - u vas više pameti nema. Nevjerojatno do kolikih razina gluposti dogiraste.

DU
Deleted user
16:33 24.10.2017.

VL daj sjašite viši sa tim Soroševim propagandnim naslovima Pa nedavno ste lagali da se rastaje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije