Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

VIDEO Stravična nesreća: Bjegunac naletio na tinejdžera i odbacio ga u zrak

Prometna nesreća u Engleskoj - bjegunac naletio na tinejdžera
Foto: Wochit
1/2
27.03.2019.
u 15:09

Ibrahim Ahmed (14) prevrnuo se u zraku četiri puta nakon što je na njega naletio Mohammed Casim Hussain (20), koji je u bijelom VW Golfu bježao od policije u Bedfordshireu u Engleskoj.

Tinejdžer je čudesno preživio strašnu nesreću u kojoj je na njega naletio vozač u bijegu od policije i odbacio ga u zrak.

Ibrahim Ahmed (14) prevrnuo se u zraku četiri puta nakon što je na njega naletio Mohammed Casim Hussain (20), koji je u bijelom VW Golfu bježao od policije u Bedfordshireu u Engleskoj.

Nadzorne kamere snimile su šokantnu nesreću, koja se dogodila 14. ožujka u 16 sati. Snimka je objavljena nakon što je vozač završio u zatvoru. 

UPOZORENJE - SNIMKA BI NEKIMA MOGLA BITI UZNEMIRUJUĆA

Mladić je preživio tešku nesreću, no zadobio je ozljede koje će mu trajno utjecati na život. Između ostalog mu je slomljeno više kostiju, a zadobio je i ozljede organa i unutarnje krvarenje.

Hussain je vozio gotovo 100 km/h kad je naletio na tinejdžera koji je pretrčavao cestu. Vozač je potom s putnicima napustio automobil, koji je viđen razbijenog vjetrobrana kod obližnje škole. Hussein je osuđen na 16 mjeseci zatvora zbog izazivanja teške ozljede opasnom vožnjom.

Ključne riječi

Komentara 5

ZD
zdip
15:26 27.03.2019.

Ibrahim i Mohammed, hmm...da se nije ta nesreća dogodila negdje na Bliskom istoku??

DE
deda1234
20:33 27.03.2019.

Imena koda su na bliskom istoku... Aj neka je decko prezivio...

Avatar bokolo
bokolo
19:14 27.03.2019.

Englezi iz 14 stoljeca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije