Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija zahvaljuje građanima

VIDEO Policija pronašla vozača sa šokantne snimke u Karlovcu: Udario u kontejner, par sekundi prije onuda prošla žena

Divljanje u Karlovcu
FACEBOOK
04.07.2023.
u 14:16

Policija je pronašla vozača koji je u nedjelju u Ulici kneza Branimira u Karlovcu sletio s ceste, udario kontejner i umalo pogodio ženu koja je nekoliko sekundi prije prošla tim mjestom šetajući psa

"Zahvaljujemo građanima na svestranoj pomoći i podršci prilikom istraživanja i utvrđivanja počinitelja prometnih prekršaja", javila je danas karlovačka policija. Pronašli su vozača koji je u nedjelju u Ulici kneza Branimira u Karlovcu sletio s ceste, udario kontejner i umalo pogodio ženu koja je nekoliko sekundi prije prošla tim mjestom šetajući psa. Zatim je pobjegao s mjesta nesreće. Sve su snimile nadzorne kamere.

"Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 35-godišnjak osobnim vozilom karlovačkih registarskih oznaka uslijed neprilagođene brzine po izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom i udario u kontejner za smeće te u prometni znak nakon čega se vozač s vozilom udaljio s mjesta događaja, a da vlasnicima oštećenih stvari nije ostavio svoje podatke i podatke o vozilu s kojim je počinio štetu", kažu u policiji. Vozaču će biti izdan obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

VEZANI ČLANCI:

Karlovački vijećnik Dimitrije Birač objavio je snimku na Facebooku. "Zamalo nastradala žena sa psom u šetnji. Ista cesta kao zadnji put (Grabrik, Branimirova). Grad Karlovac, pročelniče Greb – treba li netko nastradati da se stave ležeći policajci?" napisao je vijećnik.

Ključne riječi

Komentara 2

PE
perodeta
15:03 04.07.2023.

Zašto se nije stavilo BMW u naslov? Bilo bi vise komentara 100x.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije