Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO JE BILO Za dlaku

Izbjegnuta tragedija: Pogledajte kako je ovaj par u zadnji trenutak izbjegao jureći automobil

jureći automobil
Screenshot Facebook
05.11.2022.
u 08:11

Par se šetao ulicom kada je muškarac uočio da prema njima velikom brzinom dolazi automobil

U zadnji trenutak jedan je muškarac spasio život svoje djevojke, ali i svoj nakon što je na njih zamalo naletio jureći automobil, a nevjerojatna situacija snimljena je nadzornom kamerom.

Par se šetao ulicom kada je muškarac uočio da prema njima velikom brzinom dolazi sivi automobil. On je povukao svoju djevojku, a od tragedije su ih dijelile doslovno sekunde. Automobil je munjevito projurio pokraj njih te se zabio u zid iza njih.

Snimka se proširila društvenim mrežama, no lokacija nije poznata. Zastrašujući trenutak pogledajte u videu:

Komentara 6

PO
poluvodič
10:19 05.11.2022.

Lagana setnjica kao i svaki drugi dan... BOOM nema te vise, ni kriv ni dužan, bez vremena za oprostit se s ljudima.. Život je bizaran. Dobri refleksi

Avatar Moodleen
Moodleen
14:00 05.11.2022.

A to je bilo u Amsterdamu, Čakovcu.... ili negdje u Australiji?

Avatar Cera
Cera
05:56 06.11.2022.

meni se više čini da ovako nešto ima veze s bolešću vozača, nekontrolirana vožnja i prije na dva kotača , znači da vozaču nije dobro...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije