Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kućna lekcija

Video koji je sve oduševio: Pogledajte što je otac učinio za svoju kćer

Kućna lekcija samopouzdanja
Foto: Facebook
04.04.2014.
u 15:35

"Važna sam. Značajna sam. Pametna sam. Lijepa sam. Posebna sam", govorio je Tyrese Gibson svojoj kćeri koja je ponavljala za njim.

Bilo zbog njihova karaktera, bilo zbog okoline – s djecom treba raditi na njihovu samopouzdanju. Zna to i poznati tata, pjevač, glumac i tekstopisac Tyrese Gibson koji je na svom Facebook-profilu objavio "kućnu lekciju" samopouzdanja.

"Važna sam. Značajna sam. Pametna sam. Lijepa sam. Posebna sam", govorio je svojoj kćeri koja je ponavljala za njim. "Nije važno što kažete o meni. Važno je što ja osjećam o sebi. Ja volim sebe pa nije važno volite li vi mene", jedna je od lekcija koje je Gibson dao svojoj kćeri.

Snimka "kućne lekcije" odmah je postala hit na Facebooku. U priloženom videu pogledajte kako je to izgledalo!

 

>> Priča koja je sve rastužila: Veliko iznenađenje za umirućeg oca i kćer

Komentara 1

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
16:10 04.04.2014.

Ovako su nekako i žarku odgajali.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije