Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trajna uspomena

Priča koja je sve rastužila: Veliko iznenađenje za umirućeg oca i kćer

Priredili iznenađenje za umirućeg oca i kćer
Foto: vimeo
1/3
02.04.2014.
u 09:29

"Josie je bila oduševljena kada ju je majka pokupila u školi i rekla joj za plan", ispričala je fotografkinja Lindsey Villatro koja im je priredila iznenađenje

Otac 11-godišnje djevojčice Josie Metz iz Kalifornije neće biti uz nju na dan njezina vjenčanja. Jimu (62) je dijagnosticiran rak gušterače. No, zahvaljujući fotografkinji Lindsey Villatro, 11-godišnja djevojčica je dobila priliku vidjeti kako je to kada te otac vodi do oltara.

Da bi zabilježili svoje zajedničke trenutke, Jim i njegova supruga Grace unajmili su fotografkinju Villatoro koja se već dvije godine bavi fotografijom ljudi koji su ozbiljno bolesni i koji žele ovjekovječiti posljednje (sretne) trenutke u životu. Nakon što ih je fotografirala, ponudila im je i da im napravi koju fotografiju i s njihovom kćeri.

Nakon fotografiranja, Villatoro je njihove slike objavila na svojoj internetskoj stranici da bi prikupila donacije za Josie, kako bi joj priredili nezaboravan rođendan, posljednji s njezinim ocem. No, dobila je ideju da im napravi iznenađenje pa je organizirala "vjenčanje" kako bi Josie njezin otac mogao dovesti do oltara. Pripremila je sve, cvijeće, hranu, prsten i haljinu s Fashion Weeka u Los Angelesu, piše The Huffington Post.

"Josie je bila oduševljena kada ju je majka pokupila u školi i rekla joj za plan. Trebao joj je trenutak da dođe k sebi", ispričala je Villatoro i dodala kako je Josie kasnije rekla da joj je to najbolji dan u životu. "Bilo joj je jako drago i bila je uzbuđena zbog tih trenutaka", dodala je Villatoro.

Fotografije s vjenčanja Villatoro je objedinila u videu koji se proširio društvenim mrežama, a objavili su ga i u brojnim medijima. "Uskoro će doći dan kada Jima više neće biti tako da je za sve u obitelji velika stvar vidjeti ovaj prizor. Osjećaju se blagoslovljeno... Kada radim takve stvari cilj mi je fokusirati se na osobu. Mnogi se fokusiraju na smrt, a ne na ljepotu te osobe, tko je ona i na sjećanja koja ostavlja", rekla je Villatoro.

>> Umirući otac napisao pismo kćeri (5), pogledajte što joj je savjetovao!

>> Dali mu još 3 mjeseca života pa sastavio listu želja – evo što mu je na prvom mjestu

>> Fotografija obišla svijet: Tužan oproštaj od umirućeg prijatelja

Ključne riječi

Komentara 3

NE
neboiznadzagreba
15:55 02.04.2014.

Degutantno , neće biti uz nju ni kada bude umirala, pa su mogli i to odraditi.

AB
aurora borealis
16:13 02.04.2014.

"Veliko iznenađenje za umirućeg oca i kćer". Covjek bi rekao da oboje umiru ako ne citas cijeli tekst.

CI
cicibela
16:34 03.04.2014.

Morbidno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije