Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'lotus' za 2014.

Varaždinska županija dobila GONG-ovu nagradu za transparentnost

predrag štromar,portal
Marko Jurinec/PIXSELL
17.11.2014.
u 16:59

HNS-ovci su se pohvalili i time što su od 23 grada koja su ovim istraživanjem proglašena "izrazito transparentima" čak tri iz Varaždinske županije

Nagradu "Lotus" za 2014. godinu dobila je Varaždinska županija koju vodi HNS-ov dvojac – župan Predrag Štromar i njegov zamjenik Alan Košić. Istraživanje koje su proveli GONG i Udruga gradova pokazalo je kako je Varaždinska županija najtransparentnija.

HNS-ovci su se pohvalili i time što su od 23 grada koja su ovim istraživanjem proglašena "izrazito transparentima" čak tri iz Varaždinske županije.

- To su Ivanec, Lepoglava i Varaždin. Sva tri grada, kao i županiju, vode HNS-ovci – naglasio je župan Predrag Štromar. Zamjenik župana Varaždinske županije i član Središnjeg odbora HNS-a Alan Košić istaknuo je rast investicija, otvaranje novih radnih mjesta i smanjenje broja nezaposlenih u Varaždinskoj županiji za 17 posto od rujna prošle do rujna ove godine. A pohvalio se i jednim hrvatskim rekordom.

- Poljskom investitoru, koji će zaposliti 300 ljudi, Press Glassu, izdali smo građevinsku dozvolu za jedan dan. Investitori su bili šokirani kada su čuli da je dozvola izdana u jednom danu. To su pravi pokazatelji i tim putem ćemo i dalje nastaviti – rekao je Košić.

>>Rijeka dobitnik GONG-ove nagrade Lotus

>>Predrag Štromar: 'Spreman sam biti šef HNS-a'

Komentara 1

Avatar tajar
tajar
17:10 17.11.2014.

Dobiti nagradu za prozirnost od Gonga sigurno puno znaći ljudima bez posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije