Naslovnica Vijesti Crna kronika

Užas u Splitu: Djevojčicu ugrizao pas, vlasnik otišao i nije pružio pomoć

Očevidac je naglasio kako je curica svog ljubimca šetala na uzici, a vlasnik je pse izveo bez povodca
10. kolovoza 2019. u 09:48 12 komentara 6820 prikaza
pas
Foto: Getty Images

Na Kmanu u Splitu u petak navečer pas mješanac tornjaka ugrizao je djevojčicu dok je šetala svog psa.

Kako piše Dalmatinski portal vlasnik dva psa otišao je ne pružajući pomoć djetetu. Kako su kazali očevici užasnog napada, izderao se na djevojčicu i ostavio je krvave ruke.

Bijesan pas STATISTIKE Zabilježen porast sve češćih ugriza pasa: Evo kakva je situacija u Hrvatskoj

- Djevojčica je ostala u bolnici, izgrizao ju je do kosti. Hitna pomoć je pozvala policiju, ali još nisu reagirali. Užas - prepričao je mladić s Kmana u petak navečer.

Naglasio je kako je curica svog ljubimca šetala na uzici, a vlasnik je pse izveo bez povodca. - Taj vlasnik sije strah, nažalost, platilo je dijete - kazao je očevidac.

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas

  • verica2:

    Hoće li se konačno stati na kraj teroru pasa, tj. njihovih vlasnika? Čak se ni izvanredno loši propisi o držanju pasa, kakvi su na snazi u gotovo svim jedinicama lokalne samouprave, ne poštuju. Pse vode bez uzice, a kad ih ... prikaži još!ih se usudite upozoriti pitaju "U čemu je problem? Pa to je beba, ja u njega imam povjerenje......?" Zamislite da vozite 180 km tamo gdje je dozvoljeno 100 i policajcu, kad vas zaustavi, kažete "Ja imam takve reflekse i uopće takve psihofizičke sposobnosti da se na mene to ograničenje sasvim sigurno ne odnosi?" O zasranim ulicama i parkovima koji su postali potpuno neprikladni za odmor ljudi i igru djece da ne govorimo.......

  • PaterT:

    Kako je vlasnik "Prijatelj zivotinja", vjerovatno inzistira da se shvati njegov pas koji je bio isprovociran postupkom djevojcice, te ju je zabunom ugrizao.

  • luftbrenzer:

    "gospodin" nije naletio na nekoga tko bi mu prosuo zube, ali očito radi na tome pa je samo pitanje vremena.....