Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Građani u šoku

Užas u Splitu: Djevojčicu ugrizao pas, vlasnik otišao i nije pružio pomoć

pas
Getty Images
10.08.2019.
u 09:48

Očevidac je naglasio kako je curica svog ljubimca šetala na uzici, a vlasnik je pse izveo bez povodca

Na Kmanu u Splitu u petak navečer pas mješanac tornjaka ugrizao je djevojčicu dok je šetala svog psa.

Kako piše Dalmatinski portal vlasnik dva psa otišao je ne pružajući pomoć djetetu. Kako su kazali očevici užasnog napada, izderao se na djevojčicu i ostavio je krvave ruke.

- Djevojčica je ostala u bolnici, izgrizao ju je do kosti. Hitna pomoć je pozvala policiju, ali još nisu reagirali. Užas - prepričao je mladić s Kmana u petak navečer.

Naglasio je kako je curica svog ljubimca šetala na uzici, a vlasnik je pse izveo bez povodca. - Taj vlasnik sije strah, nažalost, platilo je dijete - kazao je očevidac.

Ključne riječi

Komentara 12

VE
verica2
11:09 10.08.2019.

Hoće li se konačno stati na kraj teroru pasa, tj. njihovih vlasnika? Čak se ni izvanredno loši propisi o držanju pasa, kakvi su na snazi u gotovo svim jedinicama lokalne samouprave, ne poštuju. Pse vode bez uzice, a kad ihih se usudite upozoriti pitaju "U čemu je problem? Pa to je beba, ja u njega imam povjerenje......?" Zamislite da vozite 180 km tamo gdje je dozvoljeno 100 i policajcu, kad vas zaustavi, kažete "Ja imam takve reflekse i uopće takve psihofizičke sposobnosti da se na mene to ograničenje sasvim sigurno ne odnosi?" O zasranim ulicama i parkovima koji su postali potpuno neprikladni za odmor ljudi i igru djece da ne govorimo.......

PA
PaterT
10:09 10.08.2019.

Kako je vlasnik "Prijatelj zivotinja", vjerovatno inzistira da se shvati njegov pas koji je bio isprovociran postupkom djevojcice, te ju je zabunom ugrizao.

LU
luftbrenzer
11:22 10.08.2019.

"gospodin" nije naletio na nekoga tko bi mu prosuo zube, ali očito radi na tome pa je samo pitanje vremena.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije