Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Građani u šoku
Povratak na članak

Užas u Splitu: Djevojčicu ugrizao pas, vlasnik otišao i nije pružio pomoć

Očevidac je naglasio kako je curica svog ljubimca šetala na uzici, a vlasnik je pse izveo bez povodca

Komentari 12

PA
PaterT
10:09 10.08.2019.

Kako je vlasnik "Prijatelj zivotinja", vjerovatno inzistira da se shvati njegov pas koji je bio isprovociran postupkom djevojcice, te ju je zabunom ugrizao.

VL
LU
luftbrenzer
11:22 10.08.2019.

"gospodin" nije naletio na nekoga tko bi mu prosuo zube, ali očito radi na tome pa je samo pitanje vremena.....

VL
VE
verica2
11:09 10.08.2019.

Hoće li se konačno stati na kraj teroru pasa, tj. njihovih vlasnika? Čak se ni izvanredno loši propisi o držanju pasa, kakvi su na snazi u gotovo svim jedinicama lokalne samouprave, ne poštuju. Pse vode bez uzice, a kad ihih se usudite upozoriti pitaju "U čemu je problem? Pa to je beba, ja u njega imam povjerenje......?" Zamislite da vozite 180 km tamo gdje je dozvoljeno 100 i policajcu, kad vas zaustavi, kažete "Ja imam takve reflekse i uopće takve psihofizičke sposobnosti da se na mene to ograničenje sasvim sigurno ne odnosi?" O zasranim ulicama i parkovima koji su postali potpuno neprikladni za odmor ljudi i igru djece da ne govorimo.......

VL
Avatar Dumen
Dumen
10:29 10.08.2019.

Sreća da se vlasniku nije ništa dogodilo ipak je i on ljubitelj životinja

VL
TE
terraviri
10:32 10.08.2019.

Tako treba, šta ima balavica šetat nekog ušminkanog đukca na njegovom teritoriju, nek ga drži u kući! Gospodin bi trebao podnijeti prijavu protiv roditelja maloljetnice što su dopustili djetetu da šeta ovog na baterije gdje mu nije mjesto, uznemiravajući njega i psa . Kakva uzica, to je za tetkice, a ne za macho muškarce! Ovaj sarkastičan pristup vrijedi samo u paralelnom svemiru- i Hrvatskoj!

VL
NI
NikoCro
12:12 10.08.2019.

Imao sam slucaj kada dolazim pred Bolnicu a covjek odvezuje psa sa uzicei pusta ga, pas skoci prema nama te ode, ja mu velim da pas mora biti vezan a on veli sto onda, velim zvat cu mu Policiju kaze zovi, a ja njemu velim “ hebo ti pas mater”, a da nisam bolestan nasao bi on zube na nogostupu

VL
Avatar maxist
maxist
15:16 10.08.2019.

iskustvo-lik šeće 3 psa bez vodilice -glavna golema doga....izlete iz kuće i doga ugrize mog psa (od ostalih se obranio). Policija izađe i u 2 minute uzme izjavu teroriste a mene rešeta 15 minuta..........mogu si doći po zapisnik za tjedan dana i nikom ništa........NIŠTA !!! Ni prijava ni globa ni provjera pasa..........Dakle sve priče o zakonima i pravilima i pristojnosti su floskula ! Izvoli privatno tužiti ! ŠTO REĆI???

VL
DU
Deleted user
13:08 10.08.2019.

Ako neće psi, vlasnika na povodac.

VL
BO
borcanac
17:01 10.08.2019.

Pa u splitu je sve moguce izuzev reda Postenja i kulture

VL
DU
Deleted user
12:12 10.08.2019.

Upravo to. Sve do jednom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.