Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smaknuće u kotoru

Usred grada: S tri metka pokosio suradnika Darka Šarića

dragan dudić
dan.co.me
01.06.2010.
u 12:36

Dudićevo ime isplivalo je u operaciji Balkanski ratnik. Policija istražuje financijsko poslovanje njegovih tvrtki zbog sumnje da je kroz njih prao novac od kokaina.

KOTOR - Kotorski biznismen Dragan Dudić (50), poznatiji kao Fric, preminuo je sinoć oko 21.30 sati na intenzivnoj njezi nakon višesatne operacije u Kliničkom centru Crne Gore, nakon što je oko 13 sati s tri metka u prsa teško ranjen na terasi kafića na glavnome gradskom trgu u Starom gradu, pišu crnogorske Vijesti.

Na Dodića je pucao Ivan Vračar (32) iz Nikšića, inače bliski prijatelj vlasnika kotorskog Red-taksija Dejana Đukovića (32), ubijenog prije pola godine. Crnogorski mediji pisali su kako je Vračar još tada najavio da će osvetiti prijatelja.   

Prema izjavama očevidaca, Vračar je mirno došetao i prišao Dudićevu stolu, približio mu se i hladnokrvno ispalio nekoliko hitaca u njega. Dudić je pao kao pokošen, a njegovi tjelesni čuvari potrčali su za krvnikom. Policija je tjelesne čuvare jedva odvukla od teško ozlijeđena Vračara pa ga odvela u bolnicu.

Policija je u očevicu na glavnome kotorskom trgu pronašla dva pištolja, jedan pištolj koji su bacili Dudićevi zaštitari, a na pločniku na rivi  nađeno je i oružje iz kojeg je Vračar pucao na Dudića. Dudićevi zaštitari zadržani su u policiji, a slijede im prijave zbog nasilničkog ponašanja i neovlaštenog držanja oružja.

Vijesti su doznale kako policija sumnja da je Dudić ubijen jer je Vračar htio osvetiti smrt svog najboljeg prijatelja iz djetinjstva Vejana Đukovića (32), koji je ubijen  1. listopada prošle godine ispred ulaza zgrade u kojoj je živio.

- Vračar je na pokopu iznad groba ubijenog Đukovića javno kazao da će ga osvetiti - kazao je inspektor koji se bavi istragom jučerašnjeg ubojstva.

 Đukovićevo ubojstvo dogodilo se petnaestak dana prije nego što  je u Urugvaju "palo" skoro tri tone kokaina u akciji "Balkanski ratnik", a s kojom se povezuje odbjegli pripadnik klana Darko Šarić. Pretpostavlja se da je Đuković smaknut jer je smetao poslovima Šarićeva narkolana.

Balkanski ratnik izbacio je na površinu i ime kontroverznog kotorskog biznismena Dragana Dudića Frica. Inače vlasnik diskoteka, kafića te nekoliko tvrtki i hotela u Kotoru, mjesecima je bio pod policijskom istragom zbog prijateljskih i poslovnih veza s odbjeglim Darkom Šarićem.

Policija istražuje financijsko poslovanje Dudićevih brojnih tvrtki  za koje se sumnja da su služile kao paravan za pranje novca zarađenog od kokaina i provjerava milijunske transakcije.

Komentara 4

OB
-obrisani-
09:44 02.06.2010.

baj baj baj bejbi baaaaaaj možda je raaaaaj prevara za kraaaaaaj!

KA
karlo69
10:23 02.06.2010.

ZBOGOOM! samo se rokajte!!

OB
-obrisani-
10:03 03.06.2010.

boli me dupe za crnu goru, ali vrijeme divljeg zapada kod nas je prosloa a kako vidimo doslu u crnu goru, hehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije