Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu imali sreće

Upali u zlatarnu i povikali: Legni na pod! Djelatnici trakom zalijepili usta i koljena

Osijek: Prodavačicu vezali lisicama pa pokušali opljačkati zlatarnicu, policija ih uhitila
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/5
08.11.2020.
u 12:43

Inače, pretragom kuće jednog od osumnjičenika nađeno je više komada streljiva za automatsko oružje, pa je osim za razbojstvo prijavljen i za nedozvoljeno držanje oružja.

Kada ideš orobiti zlatarnu i dok si u “poslu” naiđe policija, onda se baš može reći da nemaš sreće. A baš se to dogodilo 43-godišnjaku i 37-godišnjaku koji su 6. studenog u 10.15, naoružani upali u zlatarnicu u Šamačkoj ulici u Osijeku. Bili su naoružani plinskim pištoljem i elektrošokerom kojima su  zaprijetili 45-godišnjoj djelatnici. Potom su joj prišli i vezali su joj ruke, a žena je počela vikati:

- Upomoć! Upomoć!

- Šuti! - kazali su joj razbojnici te su u nju uperili plinski pištolj.

Ponavljali su joj da šuti nakon  čega su je odveli  u stražnji dio zlatarnice.

- Legni na pod! - zapovjedili su joj, nakon čega su joj zalijepili traku preko usta i oko koljena.

Zatim su iz vitrina počeli uzimati nakit, no dok su “radili” u zlatarnu su ušli policajci koji su ih uhitili i priveli. Nakon što su ispitani na policiji, ispitani su i na tužiteljstvu koje od suca istrage Županijskog suda u Osijeku traži da im se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Inače, pretragom kuće jednog od osumnjičenika nađeno je više komada streljiva za automatsko oružje, pa je osim za razbojstvo prijavljen i za nedozvoljeno držanje oružja.

Ključne riječi

Komentara 3

BE
berija
16:41 08.11.2020.

Dobro, jesu li na kraju opljačkali zlatarnu ili zlatarnicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije