Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV ČETVORICE POKRENUTA ISTRAGA

Unuk im dojavio da u bakinoj kući ima zlata i novca pa joj u noći upali u kuću, svezali je i orobili

Provala
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
26.05.2024.
u 11:53

Šokiranu ženu su oborili na pod, vezali je trakom te su joj poprskali oči tzv. peper sprejom. Nakon što su je svladali pretražili su kuću te našli oko 65.000 dolara koje su odnijeli

Četvorica državljana BiH, od kojih jedan ima i državljanstvo RH u dobi od 22, 36, 21 i 24 godine sumnjiče se za razbojništvo, a istragu protiv njih je pokrenuo ŽDO Dubrovnik. Sumnjiči ih se da su 30. svibnja 2023. u Opuzenu tijekom noći provalili u kuću 77-godišnjakinje. Među osumnjičenima je bio i unuk 77-godišnjakinje koji je suosumnjičenicima kazao da u kući njegove bake ima novca i zlata.

Opisao im je raspored prostorija u kući, pa se oni terete da su obili jedan prozor, a nakon što su što su provalili u kuću u njoj su zatekli i 77-godišnjakinju. Šokiranu ženu su oborili na pod, vezali je trakom te su joj poprskali oči  tzv. peper sprejom. Nakon što su je svladali pretražili su kuću te našli oko 65.000 dolara koje su odnijeli. Odnijeli su i zlato, koje su međusobno podijelili.

Protiv jednog osumnjičenika istraga je proširena i jer ga se sumnjiči da je u listopadu 2022. okrao istu žrtvu i to tako što joj je provalio u kuću. Osim toga sumnjiči ga se i za iskorištavanje djece za pornografiju. Od četvorice osumnjičenika, dvojica su uhićena te su završila u istražnom zatvoru.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Graditeljski biseri diljem Hrvatske: Zazidana vrata, cesta za nigdje, isprekidana zebra...

Provala
1/9
Ključne riječi

Komentara 5

EV
Evojesam
12:44 26.05.2024.

Daj zamisli da si roditelj tome šljamu.. strašno. Nadam se da ce dobiti višegodišnje zatvorske kazne koje zaslužuju, iako sumnjam u to s obzirom na naše sudstvo.

AN
Antonio1952
13:17 26.05.2024.

Dobar neki unuk, mora da je iz dobre obitelji.

DR
Draconic5
13:55 26.05.2024.

A i te bake koje drže toliki novac u kući, nisu im sigurne banke, a unuci divna djeca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije