Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČILA IH GRAĐANKA

Drski pokušaj krađe u zagrebačkom tramvaju: Iskoristile gužvu i otuđile novčanik, uhićene na stanici

Zagreb: Najstariji tramvaji ZET-a ponovno u punom pogonu
Patrik Macek/PIXSELL
23.05.2024.
u 16:00

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura

Jučer oko 15 sati u centru Zagreba, na Trgu kralja Tomislava u tramvaju, dvije ženske osobe su iskoristile gužvu te 46-godišnjem državljaninu Pakistana otuđile novčanik. No, u krađi ih je omela jedna građanka te su nakon što ih je uočila novčanik bacile na pod, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.
 
Dvije ženske osobe za koje je utvrđeno da su državljanka Bosne i Hercegovine starosti 28-godina i 32-godišnjakinja uhićene su na tramvajskom stajalištu te privedene u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura.

VEZANI ČLANCI:


 
Ključne riječi

Komentara 1

EV
Evojesam
08:12 24.05.2024.

Bio bi red da pisete o tome jer se svakodnevno dogadja vec godinama i nitko nista ne poduzima. T osu iste osobe i "operiraju" na istim trasama vec godinama. Znam ih vec sve kako izgledaju i na kojij stanici silaze kad idu doma, pa se pitam ako ja to znam, kao obican gradjanin/putnik u tramvaju, zasto se to i dalje dogadja..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije