Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVORENO TROJE TALIJANA

Unajmili stan u Splitu i u njemu skrivali razne vrste droga koje su preprodavali

Šibenik: Policija predstavila rezultate zapljene droga i  novca na Garden Festivalu
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
13.07.2022.
u 09:27

Nije prihvaćen prijedlog da im se istražni zatvor odredi zbog opasnosti od ponavljanja djela, pa je tužiteljstvo najavilo da će se na tu odluku žaliti.

Troje talijanskih državljana, mladići u dobi od 32 i  24 godine te  23-godišnjakinja sumnjiče se za zloporabu droge. Sumnjiče se da su da su sukladno zajedničkom dogovoru, u unajmljenom stanu u Splitu radi daljnje preprodaje držali veće količine droge. Policija im je stan pretražila 10. srpnja i tada je nađena 151 tableta ecstasyja, 58,6 grama kokaina, 153,1 hašiša, 5,8 grama  MDMA, 14,1 grama ketamina, 15 grama 2C-B ...

Nađene su i digitalne vage te ukupno 31.270 kuna i 1.210 eura, za koji se osnovano sumnja da potječu od prodaje droge.

ODO SPLIT je tražio od suca istrage Županijskog suda u Splitu da im se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela.

Istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela određen je 32-godišnjaku, dok je u odnosu na drugo dvoje prihvaćen istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, s tim da s Bilica mogu izaći ako polože jamstvo. Mladić za obranu sa slobode mora na račun suda uplatiti 250.000 kuna, a djevojka 180.000 kuna.

Nije prihvaćen prijedlog da im se istražni zatvor odredi zbog opasnosti od ponavljanja djela, pa je tužiteljstvo najavilo da će se na tu odluku žaliti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije