Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA DROGE

Došli iz Srbije, unajmili kuću u Zagrebu, pa u njoj imali laboratorije za uzgoj konoplje

Foto: PU zagrebačka
1/4
07.07.2022.
u 08:45

Nakon što su ispitani  na tužiteljstvu dovedeni su pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji im je odredio jednomjesečni istražni zatvor

Trojicu državljana Srbije, Žarka M., Mališu Č. i Milana J. sumnjiči se za zloporabu droge, zbog čega su ispitani na tužiteljstvu te je ODO Zagreb protiv njih pokrenuo istragu. Sumnjiči ih se da su od 26. kolovoza 2021. do 4. srpnja 2022.  u Zagrebu  u jednoj kući stvorili  uvjete  za umjetni uzgoj bilja.  

Potom su uzgajali konoplju, koju su kasnije sušili, vagali i pakirali te ju prodavali na ilegalnom tržištu. Policija im je prilikom pretrage  kuće  koju su koristili našla dva improvizirana laboratorija za uzgoj marihuane te jedanaest kilograma sušenog lišća i granja konoplje koje su bile pakirane u više vreća.  Nađeno je i 680 grama konoplje, digitalne vage... 

Nakon što su ispitani  na tužiteljstvu dovedeni su pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji im je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od bijega  i opasnosti od ponavljanja djela. 

>> VIDEO Imovinska kartica Marka Primorca: Ima znatnu štednju i kredit s kamatom od 1,13 posto


 
Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
10:38 07.07.2022.

Mladi srpski poduzetnici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije