Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Umjesto slatkiša djeci za Noć vještica dijelio vrećice kokaina

Mladić (23) priznao je da je vrećice bijelog praha kupio netom prije dolaska djece te da ih je podijelio zabunom misleći da daje gumene bombone
22. studenoga 2012. u 08:33 1 komentara 12 prikaza
kokain
Foto: Reuters

Svako se dijete rado predozira šećernim bombonima tijekom Noći vještica, no jedan je muškarac nekolicinu britanskih mališana umalo predozirao drogom podijelivši im zabunom vrećice kokaina.

Strani mediji pišu da je ta pogreška 23-godišnjem automehaničaru Donaldu Junioru Greenu priskrbila kaznu od 130 sati dobrotvornog rada u britanskom gradu Oldhamu.

Zbunjeni mladić priznao je da je vrećice bijelog praha kupio netom prije dolaska djece te da je za njih izdvojio 320 dolara. Kada su djeca u Noći vještica pokucala na vrata stana njegove djevojke, otvorio ih je te podijelio kokain misleći da djeci staroj pet, šest i osam godina daje gumene bombone.

Ubrzo je shvatio pogrešku i izašao van kako bi pronašao mališane i spriječio ih da konzumiraju poklone. Našao ih je s njihovim ocem koji je nekoliko minuta prije djeci oduzeo kokain i pozvao policiju.

Green, koji je ujedno optužen i za posjedovanje droge zbog čega mora platiti kaznu od 230 dolara, sretan je jer mališani nisu progutali vrećice koje im je dao.

>>Na zabavi za Noć vještica u Madridu poginule tri djevojke

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo