Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dubrovnik

Uhićen mladi piroman koji je u sat vremena podmetnuo pet požara

pozar, vatra
Hrvoje Jelavić/Pixsell
14.08.2011.
u 17:07

Dubrovačka je policija uz osnovanu sumnju da je izazivao požare uhitila 19-godišnjeg mladića iz Brodsko-posavske županije

DUBROVNIK - Nakon što je na području u neposrednoj blizini kampa “Solitudo” na Babinom kuku na čak pet mjesta u manje od sat vremena podmetnuo jednako toliko požara, dubrovačka je policija uz osnovanu sumnju da je izazivao požare uhitila 19-godišnjeg mladića iz Brodsko-posavske županije, javlja jutarnji.hr.

Prvi je požar izbio oko 12.55 sati, a posljednji oko 13.40 sati u kojem je razdoblju mladi piroman uspio kod plaže podmetnuti dva požara te dva požara kod šetnice i jedan požar nedaleko od lučice sportskog jedriličarskog društva “Orsan”. Požar je čak podmetnut i u plastičnoj kabini kemijskog WC-a na plaži.

No, zahvaljujući brzoj i vrlo učinkovitoj akciji, vatra je ubrzo lokalizirana.  

>>Cijeli članak pročitajte ovdje

Ključne riječi

Komentara 9

GR
gradjanski
20:19 14.08.2011.

Eh ... nikad dost paćenika! Kad ti netko podmetne požar a ti ga pitaj koje je nacionalnosti pa ako je hrvat nemoj ni zvati vatrogasce! Neki ljudi nikako da shvate neke stvari!

BJ
bjuri47
17:46 14.08.2011.

Majmuncina...odmah u zatvor s njim..

Avatar Jiba.Jibi.Gjize.Jep
Jiba.Jibi.Gjize.Jep
18:45 14.08.2011.

smrdin 100%, paljenje, pljacka i ubojstva od strane cetnika nikada nisu stali. zapalio bih im pola smrdije ali onda ce doci jos vise parazita socijaliti u hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije