Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR ULOV POLICIJE

Brazilac sletio na aerodrom te mu našli 2,5 kg kokaina koji je skrivao u bombonima i parfemima

kokain
Foto: PU zagrebačka
1/3
12.07.2021.
u 12:13

Muškarac je za 1.000 eura pokušao prenijeti kokain iz Brazila u Hrvatsku

Državljanin Brazila (32) sumnjiči se za zloporabu droge, a kako je priopćila zagrebačka policija, uhićen je na zagrebačkom aerodromu Dr. Franjo Tuđman netom nakon što je doletio iz Brazila.

Sumnjiči ga se da je početkom srpnja  na području Sao Paola od nepoznatih osoba preuzeo avionske karte za putovanje Sao Paolo-Pariz-Zagreb. Osim avionskih karata, uzeo je i 1000 eura te šest  bočica kozmetičkih proizvoda u kojima je bio kokain pakiran u više vrećica. Ukupno je bilo 1500 grama kokaina, a imao je i dvije vrećice bombona unutar kojih su bila 43 paketića ispunjena kokainom. U paketima umotanim u bombone bilo je ukupno 927 grama kokaina skrivenih u omotima bombona.

Brazilac je, kako se sumnja 10. srpnja avionom sletio u Zagreb, a kokain  skrivao u ručnoj prtljazi, što je uočeno prilikom nadzora pa je uhićen.

Ovo je već drugi sličan slučaj jer je  2. srpnja na istom mjestu uhićena 22-godišnja Brazilka koja je također doletjela iz Sao Paola. Ona je kilogram kokaina pokušala prokrijumčariti tako što ga je ušila u košarice grudnjaka.  S obzirom na to da su im priče sline, jer se i ona branila da je drogu pokupila od njoj nepoznatih osoba, moguće da se radi o istoj krijumčarskoj grupi.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar raco
raco
15:37 12.07.2021.

Dobar ulov policije, a carina našla:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije