Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
recidivist

U tri godine sedam puta kažnjen zbog vožnje u pijanom stanju!

Ilustracija - vožnja u pijanom stanju, pod utjecajem alkohola
Slavko Midzor/PIXSELL/Ilustracija
09.05.2022.
u 12:39

Za počinjene prekršaje prijeti mu kazna zatvora u trajanju do 120 dana, novčana kazna u ukupnom iznosu od 60.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju do 24 mjeseca

Policija je u Breznici presretačem zaustavila osobno vozilo kojim je upravljao 23-godišnjak. Utvrđeno je da vozio pod utjecajem alkohola i da mu to nije prvi put.

Vozio je u vrijeme kada mu je vozačka dozvola ukinuta, pa je na snazi zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije. Riječ je o recidivistu koji je u protekle godine u sedam navrata pravomoćno kažnjen za prekršaje vožnje pod utjecajem alkohola! Ovaj put izmjereno mu je 1,98 promila. 

Uhićen je i doveden u Policijsku postaju Novi Marof, gdje je zadržan do otrježnjenja. Jučer je doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu, gdje mu je sudac odredio zadržavanje u trajanju do deset dana, nakon čega je poslan u zatvor u Varaždinu.

Za počinjene prekršaje prijeti mu kazna zatvora u trajanju do 120 dana, novčana kazna u ukupnom iznosu od 60.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju do 24 mjeseca. Po pravomoćnosti odluke o prekršajima dobit će i 12 novih negativnih prekršajnih bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije