Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnji prizor u Zagrebu

VIDEO Htio parkirati između stupića pa uništio Porsche: 'Rastavio ga u dijelove'

Vozač Porschea Cayennea
Prometne zgode i nezgode
05.05.2022.
u 15:25

Otpali su mu dijelovi karoserije i sa stražnje i sa prednje strane vozila, neke je i pregazio, a potom je nastavio voziti

Nesvakidašnji prizor u prometu zatekao je Zagrepčane na Svačićevom trgu. Tamo je vozač koji je upravljao automobilom Porsche Cayenne pokušao parkirati, no to nije prošlo baš kako je htio. 

Naime, na snimci koju je objavila Facebook stranica "Prometne zgode i nezgode", može se vidjeti kako je vozač zapeo za stupiće te teško oštetio svoje vozilo dok se vraćao na kolnik. 

Otpali su mu dijelovi karoserije i sa stražnje i sa prednje strane vozila, neke je i pregazio, a potom je nastavio voziti kao da se ništa nije dogodilo.

Snimka iz Zagreba iznenadila je, no i nasmijala broje građane. "Bit će skup popravak", "Do doma će faliti pola Porschea", "Rastavio ga u dijelove", neki su od komentara. 

VIDEO Pijani muškarac (32) hodao centrom Zagreba i pucao u zrak iz vatrenog oružja

 

Komentara 11

CH
Challenger
15:58 05.05.2022.

Taj ima za Porshea pa sigurno ima i za popravak! Više se brinem za ljude koji razbiju Punta!

Avatar kenshi
kenshi
16:53 05.05.2022.

Ovo je dokaz. Nisu svi koji imaju novaca za Porsche za upravljanje automobilom.

DU
Deleted user
16:54 05.05.2022.

OK, sad bez šale - ovo je nevjerojatno, zna li netko neki detalj? Gledajući snimku, rekao bih da je čovjek ili ukrao auto (možda i radi osvete pa ga namjerno razbija) ili bio debelo drogiran ili hitno morao pobjeći od nekoga (za ovo objašnjenje nije jasno zašto bi se uopće "parkirao" na stupiće)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije