Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne znači ne'

Žena osuđena zbog bušenja partnerovih kondoma, željela je zatrudnjeti

Kontracepcija, kondom
Pixabay
06.05.2022.
u 16:24

Iako su se tužitelji i sud složili da je u ovom slučaju počinjen zločin, u početku nisu bili sigurni koje konkretne optužbe podići protiv 39-godišnjakinje

Sud u Njemačkoj proglasio je ženu krivom za seksualni napad i izrekao joj uvjetnu kaznu od šest mjeseci zbog namjernog oštećenja kondoma svog partnera, javljaju njemački mediji.

Presuda je donesena na regionalnom sudu u zapadnonjemačkom gradu Bielefeldu. Slučaj se odnosio na 39-godišnju ženu koja je bila u neobaveznoj vezi s 42-godišnjakom. Njih dvoje upoznali su se na internetu početkom 2021. godine i započeli seksualnu vezu, prenosi Deutsche Welle

Prema izvještajima, žena je razvila dublje osjećaje prema svom partneru, ali je znala da on ne želi biti u predanoj i ozbiljnoj vezi. Tada je počela u tajnosti bušiti rupe u kondomima koje je njezin partner držao u svom noćnom ormariću. Nadala se da će zatrudnjeti, ali njezini napori su bili neuspješni.

Unatoč tome, 42-godišnjaku je u poruci napisala kako vjeruje da je trudna. Tada mu je priznala da je namjerno oštetila kondome. Muškarac je podnio kaznenu prijavu protiv nje, a žena je kasnije priznala i da je pokušala njime manipulirati.

Iako su se tužitelji i sud složili da je u ovom slučaju počinjen zločin, u početku nisu bili sigurni koje konkretne optužbe podići protiv 39-godišnjakinje.

- Danas smo ovdje napisali pravnu povijest - rekla je sutkinja Astrid Salewski.

Nakon pregledavanja sudske prakse, naišla je na stavku koja uključuje "krađu" te odlučila kako je to primjereno ovom slučaju. "Krađa" se, naime, obično događa kada muškarac potajno skine kondom tijekom spolnog odnosa, bez znanja svoje partnerice.

- Ova se odredba također primjenjuje u obrnutom slučaju. Ne znači ne i ovdje - navela je Salewski.

VIDEO Otkriveno u kojim zemljama EU se najdulje živi: Pogledajte kako stoji Hrvatska

 

 

Komentara 1

Avatar HajdukLika
HajdukLika
10:12 07.05.2022.

Kondomi imaju svoju svrhu. Naravno. Ali uźitak je isti kao vatreni poljupci sa maskom protiv COVID-a …

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije