Naslovnica Vijesti Crna kronika

U tragovima krvi pronađen otisak sandale broj 37 pa se sumnja da je liječnicu ubila žena

Fizijatrica je u ponedjeljak iz Splita otišla u Trogir kako bi ispratila turiste iz apartmana, no nakon toga je pronađena izbodena nožem
08. kolovoza 2018. u 22:32 11 komentara 12313 prikaza
zgrada u kojoj je ubijena žena
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Još se ne zna tko je ubio doktoricu Asju Tukić (61) koja je pronađena mrtva u stanu u Trogiru, no policija ima jedan važan trag, pišu 24 sata.

zgrada u kojoj je ubijena žena Ubojstvo u Trogiru Liječnica ubijena nožem u leđa, nema tragova borbe

Fizijatrica je u ponedjeljak iz Splita otišla u Trogir kako bi ispratila turiste iz apartmana, no nakon toga je pronađena izbodena nožem.

Policija je na mjestu zločina u lokvi krvi pronašla djelomičan trag sandale, i to malog stopala, a gotovo je sigurno kako je u pitanju broj 37 što znači da policija trenutno traga za ženom.

policija Suprug prijavio smrt U stanu pronašli tijelo mrtve žene, sumnja se da je ubijena nožem

Doktorica je u ponedjeljak je oko 9.30 otišla iz svojeg stana u Splitu, u Varošu, prema Trogiru kako bi ispratila turiste iz apartmana na posljednjem katu kuće u Ulici kneza Trpimira te sredila nekretninu za iduće goste koji su dolazili oko 14 sati. Javila se prijateljici nešto prije 11 sati, no nedugo nakon toga je ubijena – nije se javljala novim gostima, koji su nazvali njezinu kćer. Ona je pak obavijestila oca, bivšeg supruga Asje Tukić, s kojim je žena ostala u dobrim odnosima, te je upravo Željko otišao do Trogira provjeriti što se događa.

nizozemska policija Ubojica u bijegu Hrvat ubijen u Amsterdamu: Prišao mu s leđa i ispalio nekoliko hitaca u glavu

On je nešto prije 14 sati u stanu zatekao strašan prizor i odmah je pozvao policiju. Ispitane su i turistice koje su boravile u apartmanu, no one nisu osumnjičene.

OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu
 • narcis660:

  Strašno ovo što ću možda sad reći ali ima svašta tako da samo razmišljam ...A kćer ????Zašto ona nije pošla mamu tražit jer su gosti na njen telefon zvali?????Zašto šalje oca (koji s njom nije živio)možda da sakrije trag jer ... prikaži još! bolje da posumnjaju na njega...Pojma nemam igram se malo krim policije neka mi oproste na komentaru.....uh bolje da se nikada nikom ovako šta nedogodi.

 • Avatar babas
  babas:

  Sandale broj 37 nosi Željko,bivši suprug. Eno,već je u prdekani.

 • modovisisajteMaraschino:

  svaki novi članak nove izmišljotine.... prvo je bio jedan ubod u leđa, pa onda u drugim novinama da je masakrirana po prsima... sutra će već biti da je sama pala na nož... vi novinari ste lešinari